Venitul real mediu al romanilor a scazut cu 8,5% in ultimii 5 ani !

16 aprilie 2014 • General

Ocupati cu limbajul suburban si cu lansarea de teme fara miza, fiind vorba de un blat politic, guvernantii au uitat si de promisiunile electorale si de rolul lor in societate, anume de a guverna pentru sporirea bunastarii romanilor.

Indiferent de scuzele de etapa pe care unii le pot invoca, perioade de ajustari post excese si derapaje, rezultatul este evident si reprezinta o erodare a bunastarii populatiei.

Cresterile nominale au reprezentat doar praf in ochi si supra utilizarea iluziei monetare, inflatia medie fiind superioara la nivelul celor 3 ani cresterilor nominale de venituri medii. Datele sunt facute publice de insse.

Fara un program economic serios care sa readuca economia Romaniei pe o traiectorie sustenabila in jurul potentialului de 4% pe an, cresterea economica va surprinde statistic pre-electoral iar bunastarea populatiei va continua sa se deterioreze.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

1 Comentariu

Edy
17-04-2014 la ora 4:04 pm

Ar fi bine sa fie doar 8,5% scaderea.Din pacate asa cum recunoaste si consilierul Socol societatea e foarte polarizata iar 85% din populatie impart 15% din venituri deci realitatea e mult mai dura .

COMENTEAZA