Declansatorul referendumului: acuzatia de plagiat

17 mai 2015 • General

Evenimentul care a declansat strategia legata de suspendarea P. Basescu in 2012 a fost acuzatia de plagiat la adresa P. Ponta. Era prea clara ca P. Ponta sa nu fi inteles ce urma daca nu ramanea “gestionarul” avutiei nationale.

In urma acelei acuzatii nu doar ca P. Ponta se pierduse cu firea timp de 3 zile dar si camarila lui isi vedea visurile de inavutire naruite. Doar asteptau sa fie numiti incepand cu noiembrie in pozitii cheie.

In PSD in vara lui 2012 era o criza de cadre si nu exista un inlocuitor pentru premier acesta fiind creat si sprijinit de nasi, de socru si prieteni-sponsori de ceva vreme, fara un plan B.

In aceste conditii de aparenta criza a “proiectului usl”, a venit ideea unui atac Blitzkrieg de la prietenul P. Ponta expert in constitutie, parca. Este acelasi pentru care se straduie acum P. Ponta sa il apere cu senatul.

D. Dragnea doar a executat aceasta strategie de aparare a P. Ponta de acuzatia de plagiat fara a crede in emanatia expertului care a propus-o.

Este interesant cum intreaga guvernare din ultimii 3 ani a fost marcata de problemele cu care s-a confruntat la nivel personal, P. Ponta.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

3 Comentarii

felix
17-05-2015 la ora 7:59 pm

Expertul în constituție nu este personajul care a returnat o garanția de 10 milioane de euro unui cetățean de etnie rroma?

anghel
02-06-2015 la ora 6:35 pm

D-ul lUCIAN iSAR,,D-ta ai o problema,cred ca esti putin invidios pe rezultatele excelente ale guvernarii Ponta si mai cu seama basist.
Da eu sper sa te faci bine,pentru ca te inteleg,basismul asta este o boala foarte grea,asta nu se vindeca cu niciun medicament,boala asta n-are leac decat la crematoriu,..Va doresc sa aveti parte de acest tratament si sa scapati de suferinta,adica sa nu mai puteti mintii in halul asta!!

Dan Agent
18-07-2015 la ora 2:22 pm

Domnule, sunt profund deceptionat. Am avut realmente senzatia ca sunteti un tianr serios, capabil sa judece realitatea romaneasca de pe pozitiile unui profesionist. De gargara politicianista si de manipulari sunt satul, si dintr-o parte si din cealalta a partidelor. Sa dati tot ce s-a intamplat in 2012 pe teama lui Ponta de a cazu lat dupa vrajeala cu plagiatul, este demn de un banc cu Bula, din acelea proaste, la care nu rade nici Bula insusi. Penibil. M-am nimenit aici, pe site-ul dvs. datorita acelui articol cu austeritatea din 2010, in care sunteti cum se spune “pe faza” si am crezut, ca date fiind datele din viata dvs. privata (pe care o respct, treba dvs. cu cine ce, nu de aceea va plac sau nu va plac !) am crezut ca sunteti un om lucid si curajos. M-am inselat. Nu inseamna ca nu voi inchiea comentariul meu cu acelasi: Cu aleasa stima. D.A.

COMENTEAZA