D. Fenechiu comunicatorul PNL?

21 august 2013 • General

Spre marea surpriza a tuturor d. Fenechiu a devenit comunicatorul principal al PNL.

In loc sa intre in pamant de rusine pentru imaginea negativa adusa PNL si sustinatorilor ideilor de dreapta acesta defileaza pe la televiziuni si culmea discutand o situatie implicand DNA si un fost Ministru PNL cu o conduita ministeriala superioara d. Fenechiu.

In functie de Institutul de Sondare si bias-ul conceptual sustinerea nediscriminata a d. Fenechiu in ciuda “realizarilor” acestuia a costat PNL intre 5% si 10%.

PNL isi imagineaza ca lasandu-l la TV sa “confirme” nu mai are pina unde sa coboare in sondaje?

D. Fenechiu s-a remarcat fix pentru: Vintu–Simeria, licitatiile de consultanta, “privatizarea” CFR Marfa, “puciul” de la Tarom.

Cu un asemenea palmares, plus o decizie a ICCJ cu 3-0 (voturi) este suspect ca se prevaleaza de pozitia de Vicepresedinte PNL pentru a comenta, fara ca in realitate sa ii pese foarte mult, despre un coleg .

Discutand despre fostul Ministru si zboruri posibile de pe un aeroport din norv vestul tarii, d. Fenechiu probabil ca a si uitat de zboruruile mutate spre si dinspre Iasi pe care Tarom pierde.

Intre atitea prezente media, d. Fenechiu nu a apucat sa estimeze cat pierde Tarom pentru a ii face pe plac?

ETICHETE:

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

6 Comentarii

grigore
21-08-2013 la ora 7:17 am

Comunicator cu un vocabular de maxim 100 de cuvinte! e un mister de il lasa cei din pnl sa mai iasa pe tv si mai mult sa vb si in numele partidului.
Chiar nu isi da nimeni seama din PNL cat de toxic e personajul?

Decebal
21-08-2013 la ora 1:36 pm

Aveti informatii sigure ca taromul pierde la iasi? Intreb pentru ca avioanele sunt pline! Daca o sa spuneti ca biletele sunt prea ieftine cred ca e normal sa fie asa pana iti formezi o piata. iar pe cursele interne biletele sunt foarte scumpe, asta inseamna ca aceste curse sunt super profitabile? Si daca tarom pierde la iasi ,ceea ce nu cred, inseamna ca si blue air pierde la bacau!

Lucian Isar
21-08-2013 la ora 1:40 pm

Da pierde la Iasi

Lucian Isar
21-08-2013 la ora 1:49 pm

structura celor doua companii nu este similara si prin urmare comparatia in lipsa datelor nu este atat de facila intre cele doua ipostaze

Decebal
21-08-2013 la ora 2:35 pm

Nu sunt specialist dar, structura unei companii aviatice , din punctul meu de vedere, e formata din avioane , personal navigant, personal tehnic. Restul e umplutura si difera ca dimensiuni de la companie la companie. La asta adaugam clientii si preturi. De aici pot sa compar ce vreau eu. Adica un B737 consuma la fel si la tarom, la lufthansa sau blue air. Preturile sunt cam la fel, un pilot la lufthansa castiga dublu fata de cei de la tarom sau blue. Daca nemtii au profit trebuie sa aiba si romanii… Daca nu, ceva e putred!
Interesanta chestia cu iasiul dar afirmatia dumneavoastra ar trebuii sustinuta de o argumentare mai ampla. Altfel pare ca transferati disputa personala cu fenechiu asupra Iasiului. Daca taromul alegea sa faca baze pe cluj sau timisoara , si bine ar fi sa o faca, aveati aceeasi opinie? Pana una alta la cluj si timisoara creste wizz air ca fat-frumos pe fostele rute tarom…

Cu respect!

Lucian Isar
21-08-2013 la ora 3:04 pm

Structura de costuri este mult mai ampla decat cele 2 elemente pe care le mentionati.
De aiba acum Tarom incepe sa se comporte ca si o companie semi-privata in sensul in care sa ii pese la ce pret s-a asigurat, cat consuma, cat plateste pe ce consuma etc.
Exista o serie de forumuri despre aviatia din Romania care dau o sumedenie de detalii despre structura de costuri ale companiilor aviatice ce opereaza in Romania si diferentele dintre acestea.

COMENTEAZA