2500 de disponibilizati la CFR Marfa: rezultatul direct al privatizarii viciate

4 aprilie 2014 • General

Mediafax anunta aici ca la CFR Marfa au inceput disponibilizarile ce vor afecta 2500 de angajati.

Acest demers contraproductiv pentru o companie aflata intr-o pozitie privilegiata in economia romaneasca este rezultatul direct al unui proces de privatizare viciat.

Procesul de privatizare ratat nu este investigat serios fiind ingropat in suita de laude aduse de guvernanti.

Legaturile suspecte intre singurul ofertant si potentatii guvernamentali ai zilei au ramas la nivel de retorica media.

Capusarea companiei CFR Marfa de-a lungul timpului este de notorietate publica dar pentru motive ce transcend intelegerea cu repere oneste nu este nici ea investigata serios.

Prejudiciul este evident, comensurabil si face parte dintr-un demers ce afecteaza panza de sustinere a economiei nationale.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

1 Comentariu

ADRIAN
05-04-2014 la ora 1:51 pm

Nu/i cu suparare. Numai ce ne/a vestit guvernantii (ponta, dragnea, blanculescu & co) – VIN CHINEJJJIII … cu miliardele de dolari americani. Trist este ca Ionel Blanculescu, consilierul onorific al lui Ponta, ne/a informat ca partenerul nostru AMERICAN ne/a lasat cu buza unflata, ba mai mult, am devenit o TINTA.
Din zicerile dlui.consilier ”onorific”:
– ”scutul antiracheta de la Deveselu si majorarea numarului de soldati americani fac din Romania o “tinta perfecta (…) nelipsita de acum inainte din niciun plan de atac armat”.
– ”ca parca SUA ar fi anuntat ca in Romania vor fi desfasurate 600 de noi proiecte economice, generatoare de locuri de munca si prosperitate, asezonate de echipamentele industriale aferente”.

COMENTEAZA