Patriotul Isarescu “doseste” cheia repatrierii aurului din Rusia

8 martie 2019 • General


Isarescu a primit in August 2018 documentele cheie pentru deblocarea repatrierii aurului din Rusia. 

De atunci a sponsorizat la greu conferinte saptamanal sa se auda vitupirand si totusi Nici o mentioned despre aurul din Rusia.

Mai mult nici o actiune nu a fost intreprinsa de ani de zile In acest sens de Patriotul Manole Isarescu (Isarescu se considera patriot nu doar ca a facut pierdut aurul la Londra si nu il cere de la Rusi dar si pentru ca nu dadea informari semnand Manole despre chilotii si sarcinile colegelor de birou dar si despre ziaristi).

Dovada dubioseniilor lui Isarescu nu doar cu aurul de la Londra dar si cu cel aflat in custodie In Rusia:

https://m.antena3.ro/actualitate/documente-in-premiera-nationala-la-sinteza-zilei-511342.html

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

10 Comentarii

Aljosa Asanovic
08-03-2019 la ora 7:09 pm

Intratul pe aceasta pagina din cand in cand e o buna sursa de amuzament.

“dovada dubioseniilor lui Isarescu cu aurul aflat in CUSTODIE in Rusia” — dovada fiind ca….unii (?) zic ca au trimis la BNR un caiet tras la xerox (?!) pe care cica Antonescu in 1942 inventaria ce aur trimisesem noi cu 18 ani in urma…
Ok.. spectaculos, si ?
Or sa cada rusii pe spate ca ala care i-a invadat pana la Stalingrad in ’41-’42 tinea un caiet cu ce aur cerea inapoi de la ei ?

Deci dovada dubioseniilor lui Isarescu e ca… ?

Dim
19-03-2019 la ora 1:08 am

Domnul Piperea a scris un lucru interesant:

”Unele guverne dau impresia ca nu negociaza cu bancile delincvente. Pana le trece.

Uite, de exemplu, Italia a decis inghetarea afacerilor Ing Bank pe teritoriul sau, pe motive de implicare prea evidenta a bancii in spalare de bani si alte astfel de delicatese. Doar ca “regula” impusa de americani, in special prin FBI si Departamentul de Justitie, este negocierea amenzii penale. Asta se va intampla si in Italia. O sa plateasca Ing Bank un mizilic de cca 750 mil euro autoritatilor penale italiene si, dupa aia, back in business. Amenda se va regasi in costurile clientilor si in ajutoarele de stat pe care le pompeaza Olanda in minunatele si anti-coruptele sale banci.

La noi, seful lu’ Ing, sucursala locala, zice ca e legal sa minta clientii, ca sa mananca si gura lui ceva bonusuri de performanta in vanzari. Altii, ca sefu’ lu’ raivarzan, zic ca e legal sa insele si sa agreseze clientii, ca asa e in marketing. In fine, altii, ca sefu’ de la fostul banc prost, zic ca optimizarea fiscala prin cesiunea creditelor in Olanda, catre un vehicul de 90 de mii de euro, este – ati ghicit – legala.

Si guvernul nostru a parut ca e curajos, cand cu taxa pe lacomia bancilor. Pana i-a trecut. Acu’ lobbystii bancari zic ca nu conteaza ca nu s-a aplicat niciodata taxa pe lacomie – bancile vor fi “nevoite” sa majoreze costurile. Pai sperietura lor nu merita compensata? Pai eforturile lor nu trebuie recompensate cumva? Pai poate Manole sa ramana cu bunatate de posirca de Dragasani nevanduta la preturi de protocol?”

Www
19-03-2019 la ora 7:37 am

Când se vor anula toate executările silite ,făcute abuziv și nelegal de către “Executorii Bancari”. Aceștia au funcționat ilegal (fără statut) , o structură de călăi in interiorul băncilor.

Www
26-03-2019 la ora 6:38 am

Aveți noi teme pentru doctorate? MARLANIA ! SMENUL !

Lucian
26-03-2019 la ora 3:32 pm

La ce va referiti?

Www
26-03-2019 la ora 6:56 pm

Întrebarea nu este pentru dumneavoastră domnule Isar , este pentru “NISTE MARLANI ” . In urma comentariului din 19 -03- 2019 , niste marlani ,au montat un scenariu ieftin, probabil vrând a fi un răspuns la întrebare .

Www
26-03-2019 la ora 7:10 pm

In 24-03-2019 fiul meu primește un plic cu un conținut ciudat . O pot considera chiar o amenințare . Plicul conținea un titlu executoriu de la Buzaianu Romulus , poze cu fiul meu , și o imagine tot cu fiul meu xerox. Cine face montaje?

Www
26-03-2019 la ora 7:38 pm

Precizez că executarea din titlul respectiv ,a fost efectuată în 2015,în urma unui comentariu in presa locală în timpul campaniei electorale. Era vorba despre un credit prescris de vreo 10 ani ,în sumă de 900 de lei ,intre timp executat de aproximativ 350de lei

Www
26-03-2019 la ora 7:51 pm

3500 lei. Justiția liberă este legată la ochi ,dar abonată la credite la multe bănci. Ei nu vedeau când dădeau încuviințări că executorii bancari nu există d.p.d.v. legal. Nu aveau Nr. de înregistrare la M.J. și nici statut

3standard
12-01-2022 la ora 11:21 pm

3overlap

COMENTEAZA