Jocurile de interese din jurul lui Isarescu, cum rezulta din dosarele DNA

2 mai 2018 • General

Isarescu striga incepand de azi, prin angajati BNR, ca este supus jocurilor de interese.

Isarescu este in functie din 1990, numit de Iliescu si protejat pana acum de aceeasi grupare de interese, dupa cum reiese din dosarele DNA.

Isarescu va fi dat jos pentru incompetenta si negocieri in interes personal, ratand tinta de inflatie in 12 din ultimii 15 ani si nu pentru lipsa de supraveghere in cazuri gen Bancorex sau CEC-FNI.

Dintr-un dosar inca neinchis de DNA (or nu inca public) rezulta ca Isarescu a sunat pentru a influenta o banca in acordarea unui credit pentru o constructie ridicata pe spatiul verde de catre Magureanu, fostul sef SRI numit de Iliescu. Penal, cum ar spune unii.

Dintr-un dosar inchis recent de DNA aflam ca procurorii au confirmat circuitul banilor de la gruparea Luca/Sorin Ovidiu Vantu catre Isarescu.

Dintr-un dosar inchis de DNA dupa doar 9 zile fara sa cheme nici macar pe cei care au facut plangerea aflam ca Isarescu si gruparea lui poate realiza asemenea cascadorii.

Jocurile de interese din jurul lui Isarescu sunt aceleasi inca din 1990. Tehnica de hotii striga hotii este folosita masiv in manipularea publicului.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

0 Comentarii

COMENTEAZA