“Externalitatile” care lovesc Romania dar ocolesc restul uniunii europene

4 mai 2018 • General

Inflatia in Zona Euro a scazut la 1,2% in Aprilie.

Nici macar externalitatile nu il scot pe Isarescu din raspunderea pentru inflatia ratata in Romania.

Poate doar Dragnea il salveaza pana la finalul manatului si doar daca se mai complace in pozitia publica de vasal de cateva ori pana la alegeri. O imagine urata pentru o persoana de 70 de ani.

Pentru cei care au muscat manipularea propagandistica cu verticalitatea si independenta lui Isarescu, cel filo Iliescian, sa mai priveasca imaginile si declaratiile.

Intilnirea dintre Dragnea si Manole Isarescu confirma faptul ca strategia de a pune presiune pe politicieni prin cresterea cursului si a dobanzilor functioneaza pentru persoana Isarescu.

Finalul negocierilor avut loc ieri in biroul lui Dragnea drept mediator ales de Isarescu, se va concretiza in legi blocate in parlament de catre PSD in contra prestatie cu incetinirea santajului cu cresterea cursului si a dobanzilor in piata “libera”.

Pe scurt BNR nu va mai creste dobanda de interventie cum tot ameninta Isarescu.

https://www.fxstreet.com/news/eurozone-ecb-to-see-through-april-cpi-data-and-focus-on-underlying-inflation-pressures-danske-bank-201805031755

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

4 Comentarii

george
04-05-2018 la ora 6:36 am

Lasand dobanda de referinta la nivelul actual, stimulezi si mai mult creditarea , cresc si mai mult preturile, creste si inflatia catre 7-8% ( da stiu, sunt optimist), iar la anul cand ECB pune stop pe QE si incep sa creasca dobanzile, la noi va fi prapad. Pe de alta parte daca maresti dobanda de referinta, creste si ROBOR-ul , reduci creditarea, reduci inflatia , dar vei atrage capital speculativ, si va fi din nou prapad. Mi se pare mie sau Manole e in Catch 22? Chiar sunt curios cum vom iesi din situatia asta, noi ca tara. Banuiesc ca destul de rau.

Lucian
04-05-2018 la ora 9:02 pm

Nu ii pasa lui Manole decat de salvarea pielii ceea ce presupune negociere cu majoritatea sa nu treaca anumite legi
Ce i se cere asta va face desigur independent si profesionist cum va articula propaganda
Cred ca nu l-a rugat nimeni sa fie prociclic pana acum

Radu
05-05-2018 la ora 7:13 am

In conferinta de presa Dragnea dixit ,, am convenit asupra cauzelor inflatiei ,, :))) Mai e ceva de comentat ? Fuga la valuta 🙂

2handcuffs
12-01-2022 la ora 10:37 pm

3element

COMENTEAZA