Domnu’ Isarescu, adicatelea Dragnea fuse bun doar 2 luni?

20 octombrie 2016 • General

Dragnea a blocat comisia de ancheta in parlament pe tema dobanzii la aur, a provocarii recesiunii in Romania, a bonusurilor si achizitiilor lui Isarescu.

Dragnea a fost mai impresionat de vinul BNR decat de argumente si a avut o intelegere care a durat cateva luni.

Dragnea a demonstrat recent cum poate trece o initiativa legislativa prin senat in 24 de ore prin forta PSD.

Isarescu se pare ca nu mai are aceeasi perspectiva asupra lui Dragnea dupa ce acesta nu a reusit sa blocheze conversia francilor ci doar comisia de ancheta.

Ca si semn ca Isarescu nu e multumit de prestatia lui Dragnea, a iesit economistul bancii Raiffeisen in Romania sa infiereze programele partidelor.

Desigur acelasi economist a uitat ca a validat taierile de salarii si pensii sustinute de Isarescu in 2010 din pozitia de economist Raiffeisen (Noroc ca Dragnea nu are timp sa vada conflictul de interese in care dl. Ionut Dumitru se afla ca si economist Sef Raiffeisen si Sef al Consiliului Fiscal si ca afirmatiile in care sustinea taierile de salarii si pensii erau facute doar in calitate de economist Sef Raiffeisen Bank). “Taierea pensiilor si salariilor este masura corecta pentru echilibrarea bugetului de stat” Ionut Dumitru, economistul sef al Raiffeisen Bank Romania.

Dovada finala de supare pe lipsa de obedienta completa a lui Dragnea a venit ieri cand Isarescu a exultat “In toată cariera mea nu am văzut o situaţie economică macro mai bună pentru România ca acum.”

Acum cateva luni acelasi Isarescu, cand pactiza cu Dragnea, sustinea ca Romania creste nesustenabil pe consum si rumineaza la cresterea dobanzilor.

Ce face campania electorala din caractere!

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

5 Comentarii

Miky cel Isteţ
20-10-2016 la ora 8:42 am

Liviu Dragnea a lipsit de la cursurile de educație financiara. E singura explicație.

ADRIAN
20-10-2016 la ora 12:05 pm

Niște ȚĂRANI, unul are VIE, celălalt are hectare pe care și-a construit ditamai CĂSOIU

Radu
20-10-2016 la ora 1:10 pm

Asa era moda atunci in toata Europa taieri peste taieri de la toti porcusorii greci,spanioli ,etc. Cum de multe ori la noi e ca in reclama aia cu hormonu bate neuronul 🙂 probabil ca intr-o zi o minte luminata sau mai multe s-a trezit cu fata la cearceaf si s-a intrebat in oglinda : bai ,dar toti astia taie iar noi chiar nu taiem nimic ? Pai ce mama naibii de tigrii suntem , cum ne integram noi in curentul european de austeritate ? 🙂 Try and error e usor cand sufera doar unii, mai mereu aceeasi din pacate si prea putini din geniali care ia decizii aiurea pt tara.

Radu
20-10-2016 la ora 1:38 pm

Teza de baza a BNR era de prin 2011 mai mult pib cu mai putina inflatie .Acum e clar ca taierile alea au ajutat la scaderea abrupta a inflatiei dar sa vedem cum o mai ridica 🙂 Dar daca vor mai mult pib cu mai putina inflatie de ce ar ridica-o 🙂 Complicat 🙂

anonim
20-10-2016 la ora 7:59 pm

Generatii întregi de romani au crescut crezând cu tarie ca Nicolae Ceasuescu e un geniu mioritic.
In doua zile au aflat ca de fapt omu era cizmar la baza.
La fel o sa se întâmple si cu Isarescu.
Încet dar sigur lumea începe sa se prinda ca de fapt numai poleiala e de el.

COMENTEAZA