Rusinica domnu’ Isarescu!

18 octombrie 2016 • Uncategorized

“bancile sa explice de ce au primit doar 4.000 de notificari, din cele 800.000 de cazuri sociale anuntate initial”

Rusinica domnu’ Isarescu!

Dupa ce Isarescu a fost prins ca face declaratii necinstite cu veniturile lunare si cu atacu’ pe curs, acum este evident ca a dezinformat premeditat si legat de darea in plata.

Scuza lansata de Isarescu legat de vina bancilor nu spune decat ca Isarescu recunoaste ca a sarit la fenta si cere ajutor mediatic si de lobby. Dezinteresat?

Cand a dezinformat legat de atacul pe curs din 2008 a sarit la fenta lui Serban Matei si a lui Claudiu Cercel Duca? Tot Dezinteresat?

Rusinica domnu’ Isarescu!

Isarescu, dupa ce s-a dovedit ca iar a dezinformat opinia publica, parlamentul si alte organisme relevante ale Statului Roman cu privire la efectul catastrofic al legii Darii in plata, afirma urmatoarele:

” Ar trebui ca bancile, nu noi, sa explice cum vine chestiunea asta cu 800.000 de cazuri sociale si mai putin de 4.000 de cazuri inregistrate pana in prezent. Ce s-a intamplat cu restul? Si de asemenea dumneavoastra ziaristii, reprezentantii opiniei publice, sa incercati sa explicati cum de am ajuns in situatia aceasta.”

Nu as comenta ultimul apel la protectia prin presa ca nu degeaba patroneaza Isarescu conferinte …

Link aici

http://bancherul.ro/mugur-isarescu-despre-darea-in-plata-bancile-sa-explice-de-ce-au-primit-doar-4.000-de-notificari,-din-cele-800.000-de-cazuri-sociale-anuntate-initial–16463

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

6 Comentarii

maria
18-10-2016 la ora 1:23 pm

Multumesc pentru raspuns. Pe site-ul lor nu. L-am citit cu atentie. Sincer, puteti verifica.

Partea sustinuta de dumneavoastra e ok pentru mine (dar eu oricum nu contez) prezentata clar si explicata. Dar restul lipseste cu desavarsire.

Si presupunand ca ceea ce sustineti dumneavoastra se va aplica (desi ma cam indoiesc ca da in deceniul acesta), rezultatele se vor simti tot numai pentru o patura foarte restransa nu si pentru ceilalti.

In rest, articolul foarte interesant ca de obicei si la fel si emisiunea de aseara

catavencul
18-10-2016 la ora 5:39 pm

Dupa votul de azi din Parlament a văzut o țara întreaga ca “preafericitul Isarescu cel macroprudential” poate sa si mormăie precum Emil Bobu la judecata :))

Dan Pop
18-10-2016 la ora 5:51 pm

Isărescu a rămas „celebru” prin fraza „nu putem să mai exploatăm aurul deoarece România nu deține spații de depozitare” când era premier.
Acum, tine lecții de corectitudine si ne sperie ca gata! dacă se va pune in aplicare o legea..apropo…..votata de toate partidele din Parlament… vor da faliment băncile. Principalul avocat al băncilor este chiar guvernatorul.

ek
18-10-2016 la ora 6:06 pm

obsolete=no longer useful because something newer and better has been invented

Lucian Isar
18-10-2016 la ora 8:18 pm

Cat controlul Curtii de Conturi sau plangerile la parchete nu sunt instrumentate de ce ar avea un stres?

misha
30-10-2016 la ora 12:14 pm

Oau…claudiu cercel si manipularea cursului…vom mai auzi:))) claudiu cercel a manipulat cursul folosindu.se d bani de la grup si depasind limitele impuse de bnr. Una din limite este 25% expunere fata d propriul grup in intralunar. S.a depus o sesizare..asteptam

COMENTEAZA