Isarescu nu mai e frecventabil nici de Liviu Voinea? Nu e chiar o surpriza

14 decembrie 2016 • Uncategorized

Cand am inceput sa ii probez declaratiile necinstite ale lui Isarescu a inceput o avalansa de atacuri la persoana pentru a evita raspunsul la interogari.

Unul dintre atacuri a fost acela ca il atac pe Isarescu pentru a ii face loc lui Liviu Voinea. Desigur am negat ipoteza parand fantezista.

Isarescu a folosit toata puterea de persuasiune pentru a convinge populatia ce riscuri majore ascund doua initiative legislative: darea in plata si legea conversiei.

Acum sesizam ca ceva adevar ascundea zvonul de vreme ce Liviu Voinea se exprima despre subiectele majore ale lui Isarescu in 2016 ca si cum acesta nu ar mai fi frecventabil.

„Curtea Constituţională a stabilit că Legea dării în plată şi Legea conversiei nu vor afecta activitatea bancară, astfel că acestea reprezintă riscuri mai mici pentru stabilitatea financiară. Sunt, în continuare, riscuri, dar sunt în scădere faţă de 2015”, a spus Liviu Voinea. El a prezentat, marţi, Raportul BNR asupra Stabilităţii Financiare pe anul 2016.

http://m.zf.ro/banci-si-asigurari/bnr-legea-darii-in-plata-si-legea-conversiei-riscuri-mai-mici-pentru-stabilitatea-financiara-16026045

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

2 Comentarii

Ion
14-12-2016 la ora 9:59 am

Isarescu a fost preocupat doar ca Romania sa se imprumute cat mai mult de la FMI si Banca Mondiala, facandu-le astfel loc sa decida viitorul Romaniei. Toxic personaj…

Prea multa zarva… « Motanul Incaltat
14-12-2016 la ora 3:43 pm

[…] cred ca lucrurile sunt destul de clare. Ar fi de un ridicol sublim ca PSD sa nu respecte o lege de pe vremea lui Adrian Nastase, unul din simbolurile acestui partid. Pe de alta […]

COMENTEAZA