Aur: De unde are Isarescu bani de atata protocol de isi permite sa uite de dobanda la aur?

15 decembrie 2016 • Uncategorized

Isarescu are bani de protocol si promovare personala din bugetul BNR.

O dovada a bugetelor sparte de Isarescu aici http://m.capital.ro/isarescu-transferul-tezaurului-romanesc-la-moscova-este-atestat.html

BNR este “Legea nr.312/2004 prevede la art.1 alin.(2) că Banca Naţională a României este o instituţie publică independentă”.

BNR genereaza bani din diferitele tipuri de monopol puse la dispozitie prin vrerea Statului Roman.

Sumele cheltuite ar trebui sa aiba dincolo de cenzura decentei, cenzura Curtii de Conturi.

Cheltuielile si desigur bonusurile de performanta or de pensionare (pe perioada unui weekend) prejudiciaza bugetul statului, buget in care ar trebui sa se verse profitul generat de diferitele monopoluri.

Probabil ca mesele luate de Isarescu cu Vacaroiu ajuta la usurarea controalelor tematice or la reinterpretarea legislatiei in domeniu.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

3 Comentarii

anonim
15-12-2016 la ora 5:37 pm

Din fondul aflat la dispoziția CA-ului BNR pe care tot el și-l aproba.

radu
16-12-2016 la ora 4:33 am

Poate e un parteneriat public privat 🙂 si de acolo vin banii 🙂 Eu zic sa-l extindem la orice srl si daca srl are profit sa dea statului o parte , iar daca nu are sa fie salvata de stat 🙂 Vreau si eu sa deschid un srl in conditiile astea 🙂 Independenta bancilor centrale ? Mai crede cineva asta ? E clar ca o autonomie ar trebui sa existe dar daca la americani salariul lui Yellen e stabilit de Congres si e trasa la raspundere de ce la noi ar fi altfel ? La noi e o moda a face legi tip umbrela sub care stau diversi la adapost , fie medici , fie bancheri , fie alte categorii care pot fi evaluate doar de ei insisi ca asa e facuta legea.A cerut saracul ministru Paslaru situatia salariilor bugetarilor si s-a lovit de ziduri la majoritatea institutiilor.Deci asta e moda in general sa se ia bani de la buget dar sa nu fie control.Mai intra DNA peste unii dar de obicei cand e prea tarziu sa recupereze prejudiciile.Asta e tara si din cauza asta cresterea economica nu aduce bunastare pt ca sunt unii pe care nu-i deranjeaza nimeni nici cand gresesc cu sau fara intentie.

Radu
16-12-2016 la ora 4:52 am

Cineva spunea ca bunastarea unei tari e data de tinuta morala a elitelor pt ca cei care conduc trebuie sa fie nu doar specialisti ci si modele de comportament.Pai ce vede poporul palmas cand priveste la elitele noastre?Cat de profesioniste , de cinstite , de doritoare de a face bine tarii sunt percepute ? Unii dintre cei care conduc se comporta ca si cum si-ar uri poporul si tara altfel nu inteleg cum dupa un sfert de veac de la revolutie nu avem spitale , drumuri , salarii decente , populatia a scazut si emigreaza masiv in timp ce visam cresteri economice model 2008-2009.

COMENTEAZA