Vu déjà Oprea Premier

22 iunie 2015 • General

Vu déjà: cand vezi ceva pentru prima data si ai fi dorit sa nu fi vazut asa ceva vreodata.

Exemplul dat de dictionarele de pe internet este o plaja superba pe care vezi o persoana de 300 de kilograme in tanga.

Romania este un stat capturat.

O astfel de miscare nu face decat sa confirme captura statului si sa schimbe gradul de comparatie al capturii.

Pentru un Ponta este normal sa tranzactioneze absolut orice doar sa poata sa negocieze ca in trecut.

Pentru Restul este normal asa ceva?

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

9 Comentarii

Marta
24-06-2015 la ora 9:59 pm

Buna seara,

Pentru restul nu. Pentru toata clasa politica de la dreapta la stanga, fara deosebire (o exceptie doua nu se vad in multime) e o normaliate.

Imi cer scuze dar as dori sa va pun o intrebare care nu are legatura cu postarea dumneavoastra.

In programul PNL nu este specificata nici o masura clar cu privire la cei care sunt trecuti de 40 si nu mai pot fi cuprinsi in noile sisteme de pensii. De asemenea, nici pentru persoanele cu handicap (cu pierderea totala a capacitatii de munca).
Si inca o rugaminte, ce parere aveti de taierea indemnizatiilor in 2010 pentru copiii urmasi ai Eroilor Martiri (impuscati) in Revolutie care nu pot munci din cauze neimputabile lor (handicap accentuat cu pierderea definitiva a capacitatii de munca) si care nici pana in prezent nu au situatia reglementata, fiind foarte putini in toata tara sub 200? Credeti ca acesta suma ar avea un impact bugetar prea mare? Credeti ca Domnul Ialomiteanu o va taia din nou?

Multumesc

lucian
25-06-2015 la ora 7:00 am

Domnul Ialomiteanu poate sa raspunda foarte bine la aceste intrebari.

Tania
25-06-2015 la ora 8:13 am

Romania este un stat capturat, altfel nu se poate explica cum un prim-ministru este dat jos prin forta, cum parlamentul nu mai poate face legi decat cu aprobarea instiututiilor de forta, cum curtea constitutionala este luata cu asalt de aceleasi institutii de forta. Dar…sa ne bucuram ca vine armamentul greu din SUA si suntem tinta pentru rachetele nulcleare ale Rusiei. Frumos viitor ne asteapta! Iar “inteligentii” care ne explica cum e cu capturarea statului ca nu vrea prim ministrul sa gireze o lovitura de stat, sa nu creada ca suntem o cireada de prosti…vreti un argument forte? Uitati-va ce rating are postul dvs…

marta
25-06-2015 la ora 10:09 am

Domnule Isar,

va multumesc mult pentru raspuns si mai ales pentru faptul ca ati citit. Dar dumneavoastra aveti alt “background” ca sa zic asa si totusi va pierdeti vremea sa raspundeti la un comentariu de la cineva neinsemnat , practic un anonim in multime.
Nu vreau sa zic nimic aici despre alte persoane, as putea sa spun ca nici nu au habar ca existam, nu le pasa pur si simplu. Am zis de Domnul ialoniteanu pentru ca a fost ministru de finante atunci. Si am inteles ca ati elaborat programul economic al PNL.

V-am pus aceasta intrebare dumneavoastra pentru ca sunteti una dintre singurele persoane obiective si care nu face demagogie din datele economice. Si ati putea calcula aproximativ daca statul roman ar da faliment din indemnizatiile unor urmasi (care nu pot munci din motive de handicap) ai caror parinti au fost impuscati de militari ai statului roman.

va multumesc inca o data

Anghel Valentin
25-06-2015 la ora 5:38 pm

Dle Isar, dacă vrei intradevar să faci un bine României și românilor,atunci ar trebui să îți cauți altceva de lucru. Ști cumva cu ce ar fi trebuit să înceapă orice guvern de după revoluție și nici pina în ziua de astăzi nici un ,,analist economic “nu a venit cu soluția???!!… este clar ca nu ști, pt că dacă ai fi știut, ai fi spus….hai că îți spun eu…..,,Legea Amnistiei Fiscale și Penale urmată de obligativitatea ca toți cetățeni să își declare averile”. Ai vreo soluție pentru a face o piață funcțională în România ???!!!…sunt sigur că nu……Ști cumva care ar trebui să fie salariul minim care ar permite pregătirea unei pieti funcționale????!!!.. …sunt sigur ca habar nu ai….. Ști cumva care sunt soluțiile pentru a opri exodul românilor către occident???!!!… habar nu ai!!!!…. ști cumva care sunt ,,deștepți”, care au dat soluția pt a înființa fondul de garantare pentru prima casă și prima mașină????!!!… asta cred ca este posibil să ști…

Adi Nico
26-06-2015 la ora 6:41 am

Domnule Anghel Valentin,

Poate dl Isar nu “ști” nimic dar, el “ști” limba română. În ceea ce privește expertiza economica, cred ca este printre cei mai calculați dintre analiștii noștri.

La ora actuală poate ar mai interesant sa faceți o analiză a codului fiscal aprobat și trimis spre promulgare.

ADRIAN
26-06-2015 la ora 7:15 am

RASPUNS PENTRU ANGHEL VALENTIN
”ȘTI” eu, că/s deștept. Soluția: TIGĂILE oferite de politicienii PSD, PNL, UNPR, UDMR, ALDE și … câți ori mai fi.
Am și ARGUMENTE, pentru că/s deștept.
“Principala problemă a cetăţenilor la momentul respectiv, devenită temă de dezbatere şi la nivel naţional, a fost tăierea nejustificată a salariilor şi pensiilor de către guvernarea PDL. Efectele acestei măsuri erau puternic resimţite la finalul anului 2012, alegătorii fiind direct interesaţi când se va repara această nedreptate. Din acest motiv, subiectul a devenit şi în Prahova temă de campanie la alegerile parlamentare din 2012. Sloganul ales a fost “Arde-i pe pedelişti!”, iar tigăile au reprezentat obiectul de propagandă electorală ales de noi (legea ne-a permis să avem această opţiune)”, scrie Daniel Savu, SENATOR, pe blogul său.
“Dacă eu, ca politician şi senator, care nu am niciun fel de afaceri, deci nici probleme de corupţie, mi-am strâns bani timp de 4 ani ca să pot participa în mod decent la o campanie electorală, apar în acest context într-un referat al procurorilor, mă întreb ce s-a întâmplat cu cei 500.000 euro pe care Gabriel Sandu a declarat că i-a dat Robertei Anastase pentru campania electorală din Prahova, din care 400.000 euro cash. De ce procurorii nu sunt interesaţi şi de acest aspect? Unde este tratamentul echidistant al procurorilor?”..

Caloian Lucia-Georgeta
26-06-2015 la ora 11:04 am

De oameni ca dvs ,dle Isar avem nevoie in structurile statului pentru ca tara asta sa aiba viitor. Imi plac de oanmeni ca dl si dna Turcan, dna Paul,dna Gorghiu ,dl Predoiu s.a. asemeni loc . Nu mai stati deoparte. Tara si poporul are nevoie de voi

marian
03-07-2015 la ora 3:52 pm

Domnule Isar , om fi noi prosti , dar nu am atins gradul de idiotenie. Acelasi Oprea este curtat de PNL pentru a face majoritate (pentru mai multe detalii apelati la A. G.). Sau o fi altul? Dar ce spuneti de imaculati – Predoiu, Ialomiteanu sau Razvam Ungueanu, pe timpul carora se fura ca in codrul in Romania, justitia nu functiona- pentru ca daca functiona ii cerceta, banuiesc, economia nu functiona pentru ca- birocratie , coruptie, asuprire fiscala, controale de stat (fisc, garda) care se incheiau cu spaga s.a. . lucururi ce nu au fost corectate de cei de sus, ba din contra le-au accentuat, unii prin lasitate , neactionand iar altii direct- prin sisteme de spagi. O zi senina va doresc!

COMENTEAZA