Tarom, prima luna pe profit dupa muuulti ani !

19 iunie 2013 • General

tarom2

Tarom a inregistrat in luna Mai, pe date financiare provizorii, primul profit dupa un numar de ani, de 2 milioane Ron.

Tarom a finalizat primele cinci luni ale acestui an cu pierderi de aproximativ 14 milioane euro faţă de 26 milioane euro în aceeaşi perioadă a anului trecut.

““Datele financiare pe primele cinci luni ale anului 2013 confirmă faptul că rezultatele companiei Tarom s-au îmbunătăţit cu 34%, respectiv 38 milioane lei (8,5 mil. euro) faţă de ceea ce a fost prevăzut în planul de management şi cu 45%, respectiv 52 milioane lei (11,6 mil. euro) faţă de cele prognozate în bugetul anual.” potrivit oficialilor Tarom.

A se citi in conexiune cu lupta pentru inlocuirea echipei de management executiv privat de catre Ministerul Transporturilor in coniventa cu o parte din membrii conducerii neexecutive a Tarom, detaliata in opinia “Batalia” pentru Tarom.

imagine de pe newsair.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Tarom, prima luna pe profit dupa muuulti ani !, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

8 Comentarii

Marius
19-06-2013 la ora 10:19 pm

Ai fost exclus din CA tocmai pentru a schimba managerul, pentru a mentine compania pe pierdere ca pentru “ei”(din minister) inseama buzunare pline cu zerouri. Pierderea oricum e “platita” de la pensii, alocatii si altele …. (prostime care plateste taxe si impozite). Sa vedem daca vor ajunge sa foloseasca banii “luati” sau se vor “pierde” pe ei ….

Lucian Isar
20-06-2013 la ora 6:14 am

Rezultatele pozitive se datoreaza angajatilor si echipei manageriale care a stiut cum sa intoarca compania.Schimbarea mea a fost doar ca sa poata sa schimbe managementul executiv privat. Acceasi “surpriza” legata de rezultate a aparut si la CFR Infrastructura cand dupa doar cateva luni rezultatele s-au imbunatatit substantial. E suficient ca sifonarea, captura statului sa incetineasca si companiile de stat devin profitabile. Desigur ca asta inseamna bani mai multi la buget pentru alte scopuri.

[…] Tarom a inregistrat in Mai prima luna pe plus dupa multi ani, dupa cum am punctat si in opinia “Tarom, prima luna pe profit dupa muuulti ani!”. […]

[…] Miscarile la varful TAROM si incercarile de inlaturare a managerului privat vin dupa ce in luna mai 2013, compania aeriana nationala a inregistrat prima luna de profit dupa multi ani. […]

Florin Iaru
25-06-2013 la ora 4:49 am

Bună ziua. Aş dori să ştiu mai multe despre încercările dlui Pascariu de a schimba echipa managerială şi, dacă se poate, cîte ceva din istoricul performanţelor economice ale aceluiaşi domn, în diversele instituţii în care a lucrat. :)
Mulţumesc

[…] compania aeriana nationala a inregistrat prima luna de revenue dupa multi ani […]

[…] Bătălia asta nu duce la nimic bun, ba chiar distruge ce s-a construit în ultimele 6 luni. Christian Heinzmann, CEO privat TAROM, şi-a făcut treaba cu mult peste aşteptări şi în ciuda acuzaţiilor aduse de diverşi membrii CA. Lucian Isar scrie pe blogul său că TAROM a intrat pe profit din luna mai. […]

[…] compania aeriana nationala a inregistrat prima luna de revenue dupa multi ani […]

COMENTEAZA