Rosia Montana revine … cu acelasi “avocat”

21 ianuarie 2015 • General

Rosia Montana revine.

Cel putin asta indica evolutia cursului bursier care a crescut de la 25 centi pe 16 decembrie 2014 la 74 centi ieri. Declinul recent al pretului incepuse de la 104 centi pe 1 octombrie 2014. Probabil in acel moment a inceput sa devina evident pentru investitorii straini ca principalul avocat al proiectului nu va castiga alegerile.

Rosia Montana este un proiect speculativ de tip african care pentru un motiv netransparent inca nu este ceercetat cu atentie.

Singura ancora ramasa pentru investitorii in proiect este reprezentata de declaratia P. Ponta din septembrie 2013. Aceasta declaratie va fi folosita pentru a obtine despagubiri cu actualul premier avocatul investitorilor sau doar simplu consultant.

Despe respectiva declaratie am scris in “Rosia Montana 2 miliarde despagubiri? Premierul Ponta se auto-invita avocat contra Statului Roman?”

O situatie similara cu impact major a mai fost in anul 1999 cand un demnitar nu doar ca a participat direct la o emisiune de obligatiuni dar a si influentat masiv pretul prin declaratii partinitoare, pana in punctul in care Romania a intrat in criza.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

1 Comentariu

George
21-01-2015 la ora 12:05 pm

Au dreptate cei de la RMGC cand spun ca proiectul minier “a devenit victima conflictelor dintre facțiuni politice rivale și a dezinformării”… Acest articol este inca o dovada, care pe langa altele venite de la fosti ministri ai Guvernului Romaniei, va fi acceptata de catre Curtea de Arbitraj.

COMENTEAZA