Rezultatele Tarom: Q.E.D. dar lipseste demisia d. Pascariu

1 august 2013 • General

Compania Tarom a publicat rezultatele pe primele 6 luni confirmand informatia prezentata in opinia “Tarom: a treia luna consecutiva pe Profit”.

Comunicatul este realizat de d. Pascariu care desi inca discuta cu d. Fenechiu, amanunte in “Desi FMI insista, d. Fenechiu face vizite la Tarom”, cum sa continue schimbarea CEO-ului nu are nici demnitatea de a isi da demisia nici decenta a cere scuze pentru turbulentele create de propria-i atitudine si de presiunea in a limita la un an mandatul managementului executiv.

Suplimentar, ca dovada ca nu a inavatat nimic, d. Pascariu afirma in comunicat ca rezultatele sunt o dovada a succesului Guvernantei Corporatiste desi acestea sunt un rezultat obtinut in ciuda intentiei nereusite a d. Pascariu de a da jos CEO-ul inca din Februarie.

Comunicatul integral aici.

“Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national, scrie agentia de presa Mediafax, citand un comunicat al companiei. “Rezultatul financiar contabil pozitiv este in principal generat de imbunatatiri in aria comerciala, ceea ce a dus la cresterea venitului obtinut aferent unui pasager. De asemenea, au fost facute economii atat la cheltuielile de combustibil precum si a altor costuri”, se mai arata in comunicat.”

“Presedintele Consiliului de Administratie, Dan Pascariu, a declarat ca rezultatele obtinute dupa numirea noului CA arata ca guvernanta corporativa introdusa prin programul de management privat este un succes.”

imagine de pe atopo.gr

ETICHETE: , ,

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

0 Comentarii

COMENTEAZA