Proiectul Rosia Montana “este inchis”? Nu cred. Unde este comisia de ancheta?

9 septembrie 2013 • General

Astazi Premierul Ponta a declarat ca “proiectul” Rosia Montana “este inchis”.

Link –ul aici

Nu cred ca este inchis.

Mai ales in conditiile in care amenintarea cu procesele pe care a tot mentionat-o Premierul Ponta ca si motivatie pentru deciziile ciudate, este reala.

Dupa cum stim statul este “capabil” sa piarda un asemenea proces absentand ori trimitand avocati slabi astfel incat “investitia” in sustinere a investitorului sa fie recuperata tot de la statul Roman.

Pierderea proceselor intentate diferitelor entitati ale Statului Roman este una din formele de captura a statului in top 3 al metodelor de capusare ale Statului Roman.

Desi de obicei o comisie este o solutie ca sa ingropi o problema si sa nu gasesti solutii, ideea lansata legata de infiintarea unei Comisii de Ancheta este una foarte buna.

Aceasta Comisie de Ancheta va oferi suficiente resurse avocatilor Statului Roman.

imagine de pe api.ning.com

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

1 Comentariu

dt
10-09-2013 la ora 5:43 am

Mai mult decat atat parchetul daca ar binevoii sa se sesizeze,si sa ancheteze incepand cu Berceanu care este doar o fateta,in spatele caruia mai sunt multe personaje simpatice din politica romanesca,sigur ar iesii un dosar de subninare a economiei nationale ,in care ar fi agatat si miliardarul din spatele proiectului RM,proprietar care mai are astfel de probleme penale prin lume.In acest caz nu prea s-ar mai pune problema unei actiuni civile-comerciale,fiind binecunoscute cazuri in care statul in cauza a primit si despagubiri.Dar asta se poate intampla in alte tari unde un politician este anchetat pentru un weekend de 500 euro platit de cine nu trebuie.

COMENTEAZA