Legea Petrolului trecută pe fuga in Sesiune Extraordinara

23 august 2014 • General

In Romania marile miscari legislative au loc ba de Crăciun, ba de Anu Nou, ba de Pasti, ba in vacanța de vara, cand spiritele natiunii sunt adormite.

In acest moment se pregătește aprobarea Legii Petrolului in regim de urgentă in următoarea Sesiune Extraordinara.

Toată lumea aștepta rezultatul numirii la șefia Departamentului Pentru Energia si mai ales pasa peste timp data de Premierul Nastase Premierului Ponta in a ceda rezervele de petrol si gaz ale țării.

Se pare ca investitorii nu doresc sa investească in campania electorală fără o dovada clară a angajamentului Premierului Ponta in continuarea traditiei începuta de Premierul Nastase.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

2 Comentarii

[…] Legea resurselor minerale. Aici este un potențial de scandal enorm. Am spus că o problemă a lui Victor Ponta este că el nu livrează. Nimic, pentru nimeni, în afară de camarila proprie. Pe de-o parte, nu va fi sprijinit fără o dovadă concretă. Pe de altă parte, acest sprijin poate avea un potențial exploziv a la „Arafat” și cazul Roșia Montană. În plus, „nu ne vindem țara” este sloganul de bază al electoratului PSD din vremea lui Ion Iliescu așa că astfel de vânzare pe bani puțini riscă să-l îndepărteze de „poporul PSD”. În relația cu „marii investitori”, Ponta a lovit puternic prin taxa de stâlp care a subțiat mult profiturile unor companii, iar scăderea CAS pare că se îndepărtează și este posibil să fie o compensație prea mică. […]

Madalina Apostol
24-08-2014 la ora 5:49 pm

O analiza extrem de superficiala. Modificarile Legii Petrolului au stat de site la Departamentul pentru Energie 3 luni. Ele vizeaza conductele de gaz. Nu au nici o legatura cu resursele.

COMENTEAZA