D. Fenechiu din dragoste de PNL i-a redus intentia nationala de vot cu peste 5%

24 septembrie 2013 • General

D. Fenechiu sustine ca ceea ce a facut a fost din dragoste pentru PNL (link-ul aici).

Actiunile si imaginea d. Fenechiu au tras in jos PNL-ul cu intre 5% si 7% in intentia de vot la nivel national.

Aceasta lovitura este semnificativ mai ampla decat ceea ce poate genera d. Fenechiu printr-o “mobilizare” exemplara la nivelul Iasiului (ca sa nu mai vorbim ca la fel de bine se pot mobiliza si altii in aceeasi organizatie).

Astazi d. Fenechiu a iesit din nou in presa cu declaratii legate de companiile aflate in subordinea Ministerului Transporturilor ca sa isi sustina preemtiv oamenii implantati in diferite pozitii.

D. Fenechiu afirma astazi ca “daca politicul nu isi va baga coada in aceste companii” performantele vor fi pe masura, uitand propriile imixtiuni:

– a schimbat managementul privat de la CFR Infrastructura in ciuda rezultatelor superioare si a sustinerii explicite a BERD si FMI, rejectand planul de administrare ca fiind “ exhaustiv si general” doar ca sa isi implanteze interpusi sa ii treaca Vintu-Simeria;

– a incercat in fel si chip schimbarea managementului privat executiv de la Tarom desi performantele sunt cu 60% mai bune decat in aceeasi perioada a anului trecut;

– a tratat de o maniera ne-profesionista procedura de privatizare de la CFR Marfa, jucandu-se cu o companie de stat de interes strategic si cu angajatii acesteia.

D. Fenechiu zice bine si aici ar trebui crezut: “din experienta mea pierderile au fost generate de un cumul de prostie cu hotie”.

imagini de pe hotnews.md

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

5 Comentarii

Bau
24-09-2013 la ora 7:54 pm

Imi permit o corectie la titlu: D. Fenechiu, din dragoste de PNL, i-a redus intentia nationala de vot la sub 5%
Intrebarea este: risca PNL un scandal urias (ca asta va fi in mod clar) generat de falimentul TAROM in anul alegerilor prezidentiale, ca sa piarda Crin Antonescu cu (cucu’) succes alegerile, sau nu?

Lucian Isar
24-09-2013 la ora 7:59 pm

CEO-ul actual le-a mai castigat un an de lichiditati asa ca indiferent ce fel de CEO va fi numit nu poate falimenta Tarom in 2014.

Bau
24-09-2013 la ora 8:07 pm

indiferent ce fel de CEO va fi numit nu poate falimenta Tarom in 2014.,/blockquote>
Avand in vedere ca situatia financiara actuala a companiei nu e chiar roz, este o perspectiva extrem de clar conturata. In plus, sa nu subestimam capacitatea viitorului CEO de risipi banutii adunati cu greu de Heinzmann si salariati.
Exista un caz notoriu in istoria recenta, sinistra doamna Brutaru.

Lucian Isar
24-09-2013 la ora 8:08 pm

imi mentin parerea ca buffer-ul de lichiditate este suficient ca sa evite 2014

Bau
24-09-2013 la ora 8:13 pm

Va respect parerea, dmnule Isar, si va propun sa asteptam finele lui 2014 pentru a continua disuctia si valida una din cele doua opinii.
Pentru binele salariatilor TAROM, spun de pe acum ca as prefera tare mult sa nu am dreptate 🙁

COMENTEAZA