“Competente manageriale vrem”, dar nu si pentru consilierul d. Ponta de la Contragarantare

17 decembrie 2013 • General

Discursul duplicitar al unor guvernanti se apropie de paroxism cand se refera la management si competenta.

Cel de ieri al Premierului Ponta este o mostra scoala.

Romania pierde cel putin un miliard de dolari pe an doar din management deficitar si sifonarea entitatilor de stat.

Prin urmare, este in pas cu timpurile sa afirmi ca si Premier Ponta ca te intereseaza managementul competent mai ales la entitatile de stat cu probleme.

Premierul Ponta uita in momentul cand face afirmatii legate de competenta ca propriul consilier onorific, fara o iota de expunere atat manageriala precum si la economia reala, este numit la Fondul Roman de Contragarantare in ambele pozitii cheie de Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General (interimarul va dura cat vrea seful).

Fondul Roman de Contragarantare este o entitate decapitalizata aflata pe marginea insolventei condusa de un consilier al Premierului Ponta exact in perioada in care discursul este plin de “Competente manageriale vrem” si “noi muncim”.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

9 Comentarii

Calin Valean
17-12-2013 la ora 12:34 pm

De ce ne miram? Daca un om e in stare sa-si falsifice lucrarea de doctorat e in stare de orice.

mirea
17-12-2013 la ora 5:39 pm

poate ar fi bine sa reincercati sa privatizati acest fond asa cum v ati pronuntat public asta vara in luna in care ati fost ministru. cred ca ar fi cea mai buna solutie pentru interesele dumnevoastra financiare. sigur ca mai trebuie sa vrea si institutiile abilitate ca dumneavoastra sa preluati prin pradare acest fond de contragarantare. Am o intrebare cum poate fi consilierul si presedinte CA si director in acelasi timp. cred ca este doar una din doua. privatizati l mai repede e cel mai bine pentru dvoastra. Va fi aur pentru dumneavoastra, prin speculatii financiare ati putea mari capitalul si ajuta mult mai multe IMM uri.

Lucian Isar
17-12-2013 la ora 6:05 pm

este si Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General interimar
restul comentariului nu il inteleg

ADRIAN
18-12-2013 la ora 6:39 am

Încă este bine, ”COMPETENȚII” (a se citi HOȚII) mai au de asteltat 12 luni, asa i-a asigurat DOTTORE.
Aveți RABDARE, AMR ÎN SCĂDERE!!!
Citat PM: “Propaganda sistemului Basescu, obisnuiti-va, inca 11 luni va face rau, va baga oamenii in inchisori, va distruge cat va putea. Dar, daca am rezistat 9 ani si o luna, mai rezistam inca 11 luni si oamenii asteapta ca noi, PSD, sa inchidem epoca neagra Basescu.”

adrian
18-12-2013 la ora 7:45 am

ne manipulati. cum sa fie in acelasi timp si director si presedinte al CS ? ce dracu si centreaza si da cu capul ? se verifica singur?

Lucian Isar
18-12-2013 la ora 9:12 am

verifica resursele de date publice si constata ca asa este
probabil ca e doar cumul de venituri si nu altceva pentru ca experienta nu o poti face direct in asemenea pozitie
desigur ca doar provizoriu …

initial consilierul Socol l-a inlocuit pe Ionut Popescu ca si Presedinte al Consiliului de Administratie iar acum a devenit si presedinte al directoratului in locul lui Ioan Hidegcuti.

http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/235795-Aurel-Saramet-revocat-din-functia-de-director-generalpresedinte-al-FNGCIMMIFN-Silvia-NituCiornei-numita-in-locul-lui.html?tmpl=component&print=1

adrian
19-12-2013 la ora 8:50 am

nu este adevarat cand a devenit director si a dat demisia din presedinte CS era incompatibil

Lucian Isar
19-12-2013 la ora 10:01 am

un act de normalitate care nu este in spatiul public

concluzia despre lipa de experienta intr-o pozitie manageriala de nivelul acesta ramane

probabil ca membru simplu in consiliul de administratie sau sef serviciu in zonele ne-critice mai treaca mearga daca deja ai ajuns consilier onorific

Norman Morgan
22-12-2013 la ora 8:13 pm

​Compania Nationala Posta Romana si Grupul Intesa Sanpaolo lanseaza negocieri pentru a incheia un acord bilateral prin care, in cadrul oficiilor postale ale Postei Romane si sub brandul “Posta Romana”, sa poata fi vandute servicii bancare si financiare, potrivit unui comunicat de presa. Alexandru Petrescu, directorul executiv al Postei: “odata cu lansarea unui portofoliu de servicii financiare distribuite sub brandul propriu, Posta Romana va deveni in urmatorii ani unul dintre principalii jucatori pe piata romaneasca a serviciilor bancare”.

COMENTEAZA