CFR Marfa pe topogan ! Cum sa califici cistigatorul prin descalificare

25 mai 2013 • General

Traseul privatizarii CFR Marfa este straniu.

Asteptarile erau pentru o privatizare transparenta, profesionist realizata, care sa indeplineasca conditiile din scrisoarea de intentie semnata cu finantatorii internationali dar care sa fie in primul rand in interesul Romaniei.

Acest simulacru de privatizare se situeaza departe de deziderat!

Am scris mai multe pe aceasta tema in momentul descalificarii celor 3 candidati considerati de oficiali drept “Firmele sunt serioase, nu fantome”, in opinia “Privatizarea CFR Marfa un remake dupa DD-Oltchim dar cu mult mai putin “lirism” ”.

In respectiva opinie sugeram 4 trasee posibile dupa bravada ministeriala, dintre care primul sugerat era :
“1) refacerea rapida a procedurii prin modificarea acelor “parametri” care sa permita anuntarea “cistigatorului”. Aceasta varianta ar sugera ca anuntul de ieri a fost determinat de o incurcatura pe ultima suta se metri si nevoia de un efort suplimentar pentru a cistiga un candidat “viabil”. Altfel spus o incredintare directa cu traseu sinuos”.

CFR marfa valoreaza semnificativ mai mult decat au stabilit pe fuga consultantii, prin valoarea afacerii si a activelor existente ce pot fi valorificate, mai ales ca datoriile catre stat au fost sterse.

Ar fi un gest necugetat ca directia ulterioara sa fie faliment doar pentru a crea un spatiu liber in piata pentru prieteni.

“Calificarea cistigatorului”, la scurt timp de la descalificarea acelorasi jucatori se inscrie suspect de aproape de traseul sugerat.

Singura iesire “onorabila” dintr-o privatizare “ratata” in modul asta este chiar sa fie ratata pentru orice motiv doresc sa propuna consultantii de imagine.

inagine de pe diana212m.blogspot.ro

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

3 Comentarii

[…] in golania privatizarii CFR Marfa?”, “Negotiauctions” si “privatizarea” CFR Marfa, CFR Marfa pe topogan ! Cum sa califici cistigatorul prin descalificare, “Privatizarea CFR Marfa un remake dupa DD-Oltchim dar cu mult mai putin “lirism” / P.S.2 […]

[…] dar cu mult mai putin “lirism” / P.S.2 Dan Diaconescu poate participa si la CFR Marfa, CFR Marfa pe topogan ! Cum sa califici cistigatorul prin descalificare, “Negotiauctions” si “privatizarea” CFR Marfa, Eximbank intra in golania privatizarii CFR […]

[…] dar cu mult mai putin “lirism” / P.S.2 Dan Diaconescu poate participa si la CFR Marfa, CFR Marfa pe topogan ! Cum sa califici cistigatorul prin descalificare, “Negotiauctions” si “privatizarea” CFR Marfa, Eximbank intra in golania privatizarii CFR […]

COMENTEAZA