Analiza corecta a Premierul Ponta privind propriul electorat dauneaza grav economiei

16 noiembrie 2013 • General

Masurile economice asumate de premierul Ponta nu pot fi intelese decat prin nevoia de mobilizare a propriului electorat deoarece economia si bunastarea populatiei Romaniei vor avea de suferit.

Este irelevanta o mica crestere nominala de venituri (Iluzia monetara) daca este acompaniata de inflatie peste crestere, economie slabita si cresterea somajului, toate intr-o continua departare de media bunastarii europene.

Cand te trezesti cu investitii straine deja realizate si un sistem echilibrat chiar si pe fundul gropii de potential, sa imbunatatesti situatia reprezinta o provocare.

Calea cea mai simpla, permanent aleasa de Premierul Ponta, este de a guverna prin manipularea si stimularea propriului electorat: electoratul credul si neinformat este manipulat ( mai avem putin si dupa sindicate va veni randul companiilor sa devina dusmanii de clasa) iar captura statului este stimulata.

Atata timp cat electoratul pe care premierul Ponta si-l doreste nu va intelege ca darurile venite de la buget sunt initial extrase de la companii si romani va fi greu de stimulat si construit in economia Romaniei.

Noul buget pe 2014 reprezinta un regres de la cel din anii trecuti din perspectiva stimularii economiei.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

2 Comentarii

ADRIAN
17-11-2013 la ora 2:35 pm

Ce pretentii sa avem de la asemenea individ/izi. Astia aduc ”PROSPERITATEA BOBORULUI”. Doua exemple relevante:
1) PM Victor Ponta a declarat ca, prin decizia de constatare a neconstitutionalitatii Codului Insolventei, Curtea Constitutionala sprijina evaziunea fiscala. RETINETI, individul asta este DOCTOR IN DREPT!!!
2) Senatul Universitatii din Bucuresti a decis in cazul lucrarii de doctorat a lui Victor Ponta (hotararea Comisiei de Etica a Universitatii in baza unui raport de expertiza), ca lucrarea de doctorat este un plagiat. Totodata, Senatul Universitatii din Bucuresti a cerut Ministerului Educatiei “să ia masurile care se impun în acest caz”. Si ce sa vezi, NU I S-A RETRAS TITLUL DE ”DOTTORE”.
Si sunt multi DOTTORI (cu DIPLOME) in POLITICA romaneasca.

get smart
29-11-2013 la ora 1:48 pm

In perioada 2001-2004, in timpul guvernarii PSD, a fost secretar de stat, seful Corpului de Control al Guvernului. A fost numit in functie in 4 aprilie 2001. La data de 2 mai 2001, Corpul de Control si Anticoruptie al Guvernului s-a transformat in Corpul de Control al Primului Ministru, printr-o decizie a premierului de la acea data, Adrian Nastase.

COMENTEAZA