100 de lei brut ca sa iti vinzi casa?

6 noiembrie 2014 • General

Inspiratia cresterii intre cele tururi de scrutin a salariilor brute cu 100 de lei din cea anuntata decembrie 1989 este prea transparenta ca sa merite o dezvoltare.

Ceea ce in schimb merita dezvoltat este ceea ce uita sa se mentioneze de catre vectorii de imagine cand se prezinta bucuria cu care este primita cresterea de 100 de lei si anume “vanzarea casei”.

Vanzarea casei este o metafora pentru urmatoarele activitati pe care guvernarea Ponta le face, le va continua si le va genera la adapostul voturilor obtinute cu cei 100 de lei brut de la bugetul de stat si care afecteaza major bunastarea actuala si viitoare a romanilor:

1) Cresterea de taxe si impozite se va amplifica in 2015. Taxele pe case si terenuri va genera situatii dramatice la pensionarii care vor fi fortati sa isi vanda agoniseala pentru a acoperi noile impozite.
Rautaciosii de la Comisia Euriopeana au publicat marti Prognoza de Toamna, document ce confirma cresterile de taxe in cazul continuarii politicii actuale.

2) Terenurile revendicate depasesc de 2 ori si ceva suprafata Romaniei ceea ce se va materializa in ramanerea fara titlu de proprietate a celor mici, aflati in afara camarilei din jurul actualei guvernari. Cazurile de notorietatea cu retrocedarea a suprafete imense de teren nu sunt decat inceputul.

3) Tranzactiile de tipul Rosia Montana vor trece fara oprelisti ceea ce va produce un prejudiciu infinit superior celor 100 de lei de cap de votant atat in avutia totala a Romaniei precum si in calitatea vietii individuale.

4) Reducerea dramatica a investitiilor in ultimii 2 ani diminueaza avutia globala a romanilor si face ca urmatoarele valuri de taxe sa spulbere bruma de 100 de lei primiti de la anul …

Parcati in sinecuri ,guvernantii actuali impart 100 de lei brut catre cei care sub presiunea urmatoarelor valuri de taxe si impozite (peste 30 au fost introduse doar in ultimii 2 ani) vor fi nevoiti sa isi vanda case si terenuri pentru a face fata noii “viziuni “ economice.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

1 Comentariu

ThinkAgainRo
06-11-2014 la ora 2:20 pm

Este corect din moment ce Romania este de 25 de ani o colonie a USA si EU (Imperiului GLOBALIST) …..intentia este ca in 5 maxim 10 romanii sa nu mai fie proprietari nici pe case nici pe terenuri si atunci va incepe bunastarea…toata lumea va avea de munca dar va munci sa plateasca chirie….

COMENTEAZA