“Trilaterala” scapa de DNA? Pe Tanasescu nu l-a scapat de DIICOT

17 august 2016 • General

Dupa ce Isarescu nu a reusit sa amageasca opinia publica
– nici cu o dezinformare legata de veniturile lunare,
– nici cu o recunoastere partiala a lipsei de venituri din aurul de la Londra,
– nici cu lipsa unei legaturi directe si premeditate intre bonusul din criza si imprumutul de la FMI, s-a trecut la argumentul final: zvonurile despre “Trilaterala” si sustinerea externa.

Link aici http://www.luju.ro/culise/vorbe-de-fumoar/vorbe-de-fumoar-16-08-2016-dragnea-tremura-de-frica-binomului

Logica zvonului este aceea ca apartenenta la “Trilaterala” te scapa de DNA.

Doar ca, pentru cei care citesc ziare, apartenenta la FIX aceeasi “Trilaterala” nu l-a scapat pe Mihai Tanasescu de parchetul Romanesc numit DIICOT.

Link aici cu apartenenta lui Tanasescu la “Trilaterala” https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mihai_Tănăsescu

Link aici cu legatura dintre Tanasescu si DIICOT http://www.stiripesurse.ro/mihai-tanasescu-in-fa-a-procurorilor-diicot-este-pus-sub-urmarire-penala-update_1139193.html

Povestea cu Trilaterala este perfecta pentru intruchiparea realitatilor dambovitene, acolo unde multa lume inca nu a calatorit dincolo de granita.

Prin ’95-’96 pe cand era organizatia AIESEC in floare in ASE exista o poveste cu furtul faxului. Cine statea langa fax cand o multinationala trimitea o cerere de practica, ala stabilea lista.

In 2000 faxul a ajuns la Guvernul Romaniei si asa ne-am trezit cu legenda ca singurul roman din Trilaterala este Isarescu.

Legenda a tinut pana in 2010 cand a fost fortat sa mai lase sa se completeze cateva locuri.

Surprinzator probabil pentru putini, peste noapte Romania avea mai multe locuri in “Trilaterala” neocupate de ani buni iar mitul “singurului” a inceput sa apuna.

In realitate Romania are asignate 6 locuri. In alte tari faxul sta la Ministerul de Externe care completeaza locurile cu veterani, pensionari. De exemplu Germania are 20 de locuri. Noii membri sunt alesi pe baza acestor quota nationale.

Dupa ’89 Trilaterala a pierdut din rolul initial devenind un program interesant doar prin vizitele organizate din cand in cand si programul de tip offsite corporatist: prezentari, vizite, chermeze. Puterea, cautata de multi, s-a mutat la guverne.

Din cele 6 locuri ale Romaniei, 3 sunt ocupate de Isarescu, Tanasescu si Rasvan Radu.

Cam acestea sunt profilele selectate de cel care a pus mana la un moment dat pe fax. O analiza mai atenta poate raspunde la toate zvonurile si povestile scornite de propaganda lui Isarescu.

Despre “Trilaterala” mai multe aici https://en.m.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission.

In rest, dezinformarea prin folclor este sustinuta prin 3 canale de propagare:

1. Primul este reprezentat prin invitarea de circa de 2 ori pe an a unei persoane aflate in circuitul international de vorbitori pentru circa 10 000 de euro; entitatile romanesti care ii platesc pe vorbitori gasesc intelegere sa tina evenimentul la BNR; de aici efluviu de povesti
2. Al doilea canal este reprezentat de media aservita care asociaza la orice stire de eveniment international persoana lui Isarescu, desi este evident ca nu este pe lista; este acceasi tehnica pe care unii o practica fotografiindu-se cu un Lamborghini Galben
3. Al treilea canal este reprezentat de partea fara obiectul muncii din cei 1900 de angajati ai BNR care fac eforturi sa justifice pentru ce se afla acolo; cu cat mai inflorita povestea despre ce a auzit de la un coleg care a auzit de la un coleg cu atat mai impresionata ruda de la tara; la 1900 de emitenti poti ajunge departe cu povestile; bine ca Presedintele CFR sau Presedintele Postei Romane nu are ambitii de conturare a unei “figuri” ca cine stie ce am mai auzi despre acestia.

Doar Primul Leader al Lumii inca nu primeste sfaturi zilnic …

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

11 Comentarii

AristotelCostel
17-08-2016 la ora 7:18 am

Păi… l-a scăpat de DNA. DNA se ocupă de corupția națională, mite de 3 lei, denunțuri gratuite, colaje de înregistrări etc.
DIICOT-ul l-a agățat, iar trecutul recent ne spune că șeful DIICOT se expune când anchetează ce nu anchetează DNA. 😀

AristotelCostel
17-08-2016 la ora 7:19 am

Păi… l-a scăpat de DNA. DNA se ocupă de corupția națională, mite de 3 lei, denunțuri gratuite, colaje de înregistrări etc.
DIICOT-ul l-a agățat, iar trecutul recent ne spune că șeful DIICOT se expune când anchetează ce nu anchetează DNA.

bigradu
17-08-2016 la ora 10:22 am

pe site-ul trilateralei nu mai apare tanasescu. in locul lui este liviu tudor

Trilaterala flescaita
17-08-2016 la ora 10:24 am

Deocamdată -si scuipa semințe una alteia , ca Florin Piersic in Margelatul. Știți cum scuipau chinezii când au tradus filmul “” cu zgomot ca de tanc “”.

Lucian Isar
17-08-2016 la ora 10:38 am

O rocada recenta cu un sponsor. Daca apari in Panama Papers te califici din start.

Link de pe vremea anterioara anchetelor Microsoft 1 si Rompetrol 2.

http://www.oranoua.ro/mihai-tanasescu-rasvan-radu-si-mugur-isarescu-au-participat-la-reuniunea-anuala-a-comisiei-trilaterale/

Daca incepe ancheta si pe Bancorex, din rocada in rocada se va sta.

Marian Beius
17-08-2016 la ora 10:38 am

De ce nu il trage nimeni la raspundere pe mafiotul mason ISARESCU, pentru banii dati grecilor la comanda UE si FMI prin banciile greacesti, ATE BANK, ROMÂNEASCA, PIREUS BANK. UE apara bunurile private numai occidentale sau ale mafiotiilor care ajuta la spolierea propriilor tării.

ek
17-08-2016 la ora 10:48 am

De ce tovarășe Isarescu!!!!..de ce!!!

Serafim Nicopol
17-08-2016 la ora 11:04 am

INCEP MASONII SA VINA LA RAND?BRAVOOO! POATE ASA MAI SCAPAM SI NOI DE GREUTATILE PROVOACATE DE ACESTI ORDINARI,ODIOSI,TRADATORI DE TARA SI DE NEAM,CARE NE-AU JEFUIT SI INFOMETAT TIMP DE 26 DE ANI!!!

istoricul
17-08-2016 la ora 1:37 pm

Prin nota informativă din 15.02.1975 “Crenguța”, încadrat la Institutul pentru studierea conjuncturii economice internaționale din București, denunță organelor de securitate comentariile necorespunzătoare şi deosebit de tendenţioase ale cercetătorului ştiinţific principal E.D. la adresa politici partidului şi statului şi a orânduirii din ţară, precizând că la aceste discuții participă, de obicei, și numitul N.P, fapt ce a condus la luarea unor măsuri urgente de documentare şi verificare a activității numitului E.D.

@istoricul
17-08-2016 la ora 3:21 pm

Mă porcule !!!!. Dacă tu interpretezi sărăcia , umilință, moartea , cetățenilor români drept comentariu tendențios la adresa orânduirii de țară , si încerci să intimidezi tinerii să nu-și mai spună părerea , înseamnă că nu am progresat cu nimic . Dar ce nu ai înțeles tu este că nu mai poți scociora prin scrisorile românilor . Internetul este cea mai puternică armă împotriva voastră , așa sunt românii mai liberi .

COMENTEAZA