Manipularea Pietei de Capital este o infractiune!

13 iunie 2018 • General

Ce zici Manole? Nu stiai de asta?

Desi Banca Transilvania si BRD sunt listate pe aceeasi piata Bursa de Valori Bucuresti doar BRD recunoaste pierderea din cresterea dobanzilor la titlurile de stat prin reducerea rezervelor si implicit diminuarea capitalului.

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că infracţiunea de manipulare a pieţei de capital prevăzută în art. 279 alin. (1) combinat cu art. 248 raportat la art. 244 alin. (5) lit. a) din Legea nr. 297/2004 poate fi comisă numai în legătură cu instrumentele financiare admise la tranzacţionare pe o piaţă reglementată sau cu instrumentele financiare pentru care a fost înregistrată o cerere de admitere la tranzacţionare pe o piaţă reglementată, potrivit art. 253 din Legea nr. 297/2004.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

5 Comentarii

Ere me
13-06-2018 la ora 4:14 pm

@Lucian scrii despre isarescu ca sa te faci cunoscut cum a facut florin, si dupa intri in politica ? E mai usor asa sa iti faci un brand ?

Lucian
18-06-2018 la ora 6:53 pm

Informatiile dumneavoastra nu sunt corecte in privinta lui Florin.

In rest intelegeti tema?

Scriu pe inteles?

[…] hotararea in materie disciplinara impotriva D-nei. Kovesi, aceasta ar fi putut fi atacata la ICCJ. Pe cand asa, interpretandu-se drept conflict juridic de natura constitutionala, prin decizia CCR, […]

[…] in 1991 s-a format o alianta politica din toate fortele de Opozitie la ceea ce era pe atunci FSN […]

Mesaje de suStinere!! « Motanul Incaltat
22-06-2018 la ora 8:15 pm

[…] Pe de alta parte, aceasta suStinere pune o problema de politica interna legata de cel mai mare partid din Romania, PSD. Seamana, vorba lui Cristian Preda, cu sustinerea pentru Ceausescu. Arata caracterul nedemocratic al acestui partid si lucrul asta mi se pare o grava problema politica. In mod normal, Dragnea ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si sa faca un pas lateral in partid. El a fost condamnat in prima instanta. Fara indoiala, se bucura in continuare de prezumtia de nevinovatie pana la sentinta definitiva. Eu nu neg aceste aspecte importante. Cu toate acestea, faptul ca a fost condamnat de catre o instanta legal constituita il obliga sa faca un pas inapoi. Pe de o parte, ramanand in functiile pe care le detine face o imagine foarte proasta Parlamentului si partidului sau. Pe de alta parte, ar trebui sa se gandeasca la faptul ca daca ar ramane in aceste functii inalte pe care le detine, ar putea fi interpretat ca doreste sa influenteze Justitia. Vad ca si maestrul Cristoiu sustine ca Liviu Dragnea trebuie sa faca pasul inapoi si explica, in viziunea domniei sale, motivul pentru care trebuie sa procedeze intr-un astfel de mod. […]

COMENTEAZA