Lui Isarescu de Monaco i se aplica aceeasi lege romananeasca ca si lui Isarescu de Dragasani?

19 august 2016 • General

La aprozar un client intreaba vânzătoarea: Morcovi aveti?
La care vanzatoarea, agasata:
Ce-i cu interogatoriul asta?!

Lui Isarescu de Monaco si lui Isarescu de Dragasani ar trebui sa i se aplice aceeasi legislatie, cea romana.

De cand am afirmat ca Isarescu de BNR are venituri lunare ce se apropie de 40 de mii de euro, reactia nu a fost cea normala ca Isarescu de Dragasani si cel de Monaco sa intre in legalitate si sa prezinte declaratiile de avere din 2008 incoace.

Isarescu de Monaco si cel de Dragasani incearca prin toate parghiile de manipulare pe care le actioneaza din ’90 incoace sa prezinte salarii de lista, salariul personajelor din Wanuatu sau orice alta informatie irelevanta care sa acopere lipsa raspunsului legal.

Toate pe un ton mai ceva ca vanzatoarea din banc.

In momentul in care Isarescu de Monaco si cel de Dragasani vor incepe sa respecte legislatia din Romania aplicabila romanilor o sa avem confirmarea oficiala pentru urmatoarele:

– venitul lunar al lui Isarescu se apropie de 40 de mii de euro pe luna
– venitul lunar al lui Isarescu a crescut in criza
– Isarescu si-a aprobat bonus de performanta in conditiile in care nu a indeplinit obiectivul din statutul BNR
– Isarescu a aprobat cresterea fondului de salarii BNR in 2013, desi BNR era pe pierdere, deoarece stia ca se pensioneaza in 2014 si ca era eligibil, conform contractului colectiv de munca BNR, la indemnizatie de pensionare bazata pe ultimul salariu
– Cum aplica Isarescu cumulul de pensie cu salariu
– Cat sunt diferitele indemnizatii cumulate, inclusiv cea de conducator al Comitetul de administrare a rezervelor internaționale din Banca Națională a României.

Sa nu respecti legislatia din Romania ca angajat intr-o institutie publica si sa investesti banii statului in manipularea opiniei publice pentru a te eschiva de la aplicarea legii este pe profilul lui Isarescu de la BNR, de la Monaco, de la Dragasani.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

7 Comentarii

Maria
19-08-2016 la ora 6:09 am

Un lucru stiu sigur si puteti afla si dumneavoastra dupa o minima documentare: nu poti cere pensia din urma. Pensia se calculeaza adica se emite decizia in luna imediat urmatoare depunerii dosarului. Astfel daca depui dosarul in august decizia este emisa in septembrie. Asa e legal si se aplica pt oamenii normali. Si sigur nu pot fi solicitati bani retroactiv de la data indeplinirii varstei daca nu e depus nici un dosar.
Cat despre cumul de pensie de limita de varsta cu indemnizatie (salariu) si indemnizatie de handicap accentuat/ grav, ceea ce clar e ilegal (pt ca e pieduta capacitatea de munca conform legii nu poti cumula) un exemplu a fost Curtea Constitutionala – domnul Zegrean. Deci pentru persoana potrivita, totul e posibil.

Ion
19-08-2016 la ora 7:06 am

E pensionat la limita de vârsta, cand se depune cererea e fix treaba solicitantului dar de plătit se plateste din urma de la momentul împlinirii limitei de vârsta/ e pe principiul contributivității.
Spune legea “se calculează”. Dupa ce se calculează se plateste inclusiv restul din urma.
Pozitia inițială a celor din BNR a fost ca realizează cumul cu salariul, perfect legal, ulterior dându-și seama ca nu este tocmai cea mai populară abordate a problemei au modificat declaratia de presa.

CATY
19-08-2016 la ora 3:09 pm

CA TOT A PUBLICAT BNR SALARIILE GUVERNATORILOR DIN UE CA SĂ ARATE CÂT DE MIC ESTE VENITUL LUI ISĂRESCU AR PUTEA BNR SA PUBLICE O COMPARAȚIE INTRE SALARIILE MUNCITORILOR,TEHNICIENILOR INGINERILOR MEDICILOR DIN STATELE UE SI VENITURILE ACELORAȘI CATEGORII DE PERSONAL DIN ROMANIA?

M.D.E.
19-08-2016 la ora 3:20 pm

Medicii rezidenţi sunt prost plătiţi, umiliţi de sistem şi exploataţi. Petrec sute de ore în spitale, fac gărzi plătite abia din anul trei de rezidenţiat şi primesc un salariu mai mic decât vânzătorul de la colţul străzii. Salariul pe care îl câştigă rezidenţii din primii doi ani de facultate abia le ajunge să trăiescă de pe o zi pe alta.
Pentru că legea nu permite în acest moment, toate gărzile pe care tinerii medici le fac până în anul trei, sunt neplătite. Iar un calcul simplu arată că la o medie de șase gărzi pe lună, adunate cu programul de lucru, rezidenții petrec în spital 328 de ore lunar.

AristotelCostel
19-08-2016 la ora 4:52 pm

@M.D.E.

Dacă era ceva de capul lor ajungeau la BNR. Se bat băncile străine pe specialiștii noștri de la BNR. 😀

Baltazar
19-08-2016 la ora 5:22 pm

Ole, ole, aurul nostru nu mai e!

DP
19-08-2016 la ora 6:26 pm

Isarescu a fost foarte eficient la număratul repede al beneficiarilor legii darii in plata si a stabilit iute, procentual, cine, ce si cum. Va dați seama ca i-au trebuit 25 de ani sa ne spună ce salariu are.

COMENTEAZA