La CSA se poate dar nu si cand e vorba de Isarescu?

21 decembrie 2016 • General

Intregul Consiliu al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (actuala Autoritate de Supraveghere Financiară) a fost pus sub acuzare in cazul Astra.

Link aici
http://m.zf.ro/eveniment/tot-boardul-csa-dintre-2011-2013-pus-acuzare-cazul-astra-angela-toncescu-tudor-balta-constantin-buzoianu-dan-constantinescu-corneliu-moldoveanu-daniela-popa-frauda-estimata-795-milioane-lei-16034687

Este evidenta asimetria de abordare fata de Isarescu unde entitatile supravegheate “cu buna credinta” abunda de la cele mai recente Feroviara, CEC Bank, Carpatica pana la marile hituri Bancorex si Banca Agricola.

Isarescu are parte de un tratament special si in cazul primei de pensionare de peste 114 mii euro pe care si-a acordat-o.

Actiune in raspundere patrimoniala este obiectul dosarului prin care ASF incearca recuperarea de la Marian Sarbu a 56.433 de lei, prejudiciu realizat de acesta in patrimoniul fostei Comisii de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

O prima data pentru o vacanta, descoperita de Curtea de Conturi a Romaniei. Adica de o cunostinta a lui Isarescu, Vacaroiu.

Este exact situatia in care se afla Isarescu fata de BNR, dupa ce a incasat o prima de 114 000 euro.

Aceasta este o prima de pensionare fara sa fie pensionar (daca il credem pe Isarescu si nu legea) sau o prima de despartire in limbajul unui purtator de cuvant BNR, fara a avea contractul intrerupt decat un singur weekend.
Despre situatia de la ASF in relatia Marian Sarbu detalii aici http://mobile.hotnews.ro/stire/20468464

Schimbarea de management la CEC Bank va face justitie poetica cazului Bancorex iar schimbarea de management la BNR va face ca Madoff sa zambeasca apreciativ.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

2 Comentarii

Radu
21-12-2016 la ora 8:31 am

Ce mai conteaza ? S-a creat o lume urata a banilor si influentelor combinate mai nou cu violenta extrema in zone considerate candva sigure si civilizate.Sa ne uitam la madam Lagarde , ce mare pedeapsa a primit ? Si daca ar fi doar coruptia financiara sa zicem ca nu ar fi extrem de rau dar ce facem cu tirurile care intra in multime ? Ori se vor trezi popoarele cand va ajunge cutitul la os si vor crea un sistem bazat pe valori adevarate educatie , sanatate , siguranta, respect ori vom fi condusi la nesfarsit de tot felul de incompetenti sau rauvoitori care vor face ce doresc pt ca pot si sunt lasati in pace. Stiu ca suna utopic dar fara trezirea la adevaratele valori umane va trebui sa ne obisnuim cu o lume tot mai urata.Era o vorba celebra : pt ca raul sa triumfe e suficient ca cei buni sa nu faca nimic.

Eu
21-12-2016 la ora 7:12 pm

Poezie, da dar si multa naivitate! Nu va fi nicio schimbare la cec. Veti vedea ca e doar praf in ochi.

COMENTEAZA