Isarescu foloseste angajati BNR sa rescrie istoria

13 ianuarie 2017 • General

    Isarescu nu foloseste angajati BNR sa vanda vin de la propria firma ci si rescrie istoria.

 Isărescu continuă să se ascundă după diferiţi angajaţii BNR.

     Nu este o surpriză după ce s-a făcut de râs în public pe tema veniturilor personale. Dacă şi la veniturile personale dezinformează pe teme de genul dobânzilor sau al lichidităţii nu ne mai miră nimic.

     Scăderea masivă în sondajele de încredere a lui Isarescu ar trebui să îi spună că populaţia s-a săturat de dezinformări pe multiple voci când eşti angajat la stat.

     Angajaţii folosiţi de Isărescu vorbesc pe diferite voci şi exprimă păreri personale, deşi sunt angajaţii unei instituţii de stat.

     Este flagrantă diferenţa de păreri şi impresii exprimate “instituţional” pe acelaşi subiect. Comparaţi această postare de pe blogul BNR cu ce scria Consilieru’ Croitoru de la BNR. Datele de piaţă, curbe de dobânzi şi preţuri de swap-uri, prezentate de Consilieru’ Croitoru de la BNR nu confirmă părerea de tipul ba da, ba nu, exprimată ieri pe blogul BNR.

     Rescrierea istoriei este pasiunea celor care numără anii până la prescrierea faptelor, dar şi manipularea şi intoxicarea timp de 26 de ani are un punct de saturaţie pentru români. 

Isarescu decredibilizeaza profesional angajati tineri din BNR doar pentru a ascunde faptul ca vorbeste doar el, pe mai multe voci.

Un exemplu mai jos:

http://www.bursa.ro/cosmarul-isar-bnr-incepe-2017-cu-o-replica-pentru-2016-315005&s=banci_asigurari&articol=315005.html

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

3 Comentarii

Cine a creat Sistemul? « Motanul Incaltat
13-01-2017 la ora 8:41 pm

[…] asupra unei UE atragatoare” se va contura in perioada urmatoare. Deocamdata e dificil sa ne exprimam o parere asupra coordonatelor economice. Dl. Trump a exprimat o viziune interesanta, […]

Momentul de poezie « Motanul Incaltat
13-01-2017 la ora 8:41 pm

[…] justitie, dreptate etc va propun o poezie din lirica renasterii italiene. Dar, atentie, poezia pe care o veti citi nu a fost scrisa in zilele noastre ci, probabil, pe la inceputul sec. al XVI-lea, […]

COMENTEAZA