Isarescu dezinformeaza grosier opinia publica si Parlamentul Romaniei

15 noiembrie 2018 • General

Isarescu, cel care semna cu Manole notele informative, a reinceput o campanie de manipulare si intimidare a analistilor bancari prin scoaterea din adormire a domnului Cinteza, supraveghetorul Bancorex, Banca Comerciala Feroviara, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Patria Bank si a celeorlalte banci ce opereaza in Romania.

Pentru a intelege la ce nivel de dezinformare a ajuns Isarescu, protejat de amenintarea controalelor lui Cinteza, sa rememoram ce spunea Isarescu in 2008 si care era realitatea.

“Eu vad toate ingredientele pentru inca sapte ani de crestere economica.” Nivelul PIB din 2008 a fost recuperat, fix dupa 7 ani dupa o criza majora, in 2015.

“Ritmul anual de creştere a creditării va încetini în viitor la 25-30%” desigur o gluma proasta.

“BNR nu vede o deteriorare a portofoliului de credite, dar a intervenit pe anumite produse” interesant atunci de ce a acceptat Isarescu vanzarea portofoliului cu probleme al BCR, simultan cu o vacanta de iarna in Austria la Treichl de la Erste Bank.

“Impactul crizei financiare internaţionale asupra României este limitat” No comment la asemenea manipulari ce ar trebui penalizate legal din partea unui angajat al statului.

“amintind însă că toate băncile din România sunt solide şi că pe piaţă există în continuare un exces de lichiditate” simultan cu declaratiile legate de lichiditatea pietei dobanzile O/N erau 1000% iar Robor la luna sarise de “doar” 7 ori la 46%|

“Mult mai dur a fost Mugur Isarescu la adresa publicatiilor care au scris despre o prezumtiva pierdere a rezervelor BNR. “Solicit ziarului care a publicat asemenea zvonuri sa-si ceara scuze” ei pe bune, si la schimb sa nu mai in gods DNA dosarele cu fluxuri financiare pe numele Isarescu Mugurel?

“Se vorbeste in piata despre posibilitatea ca Gigi Becali sa deschida o banca, dar are nevoie de aprobarea BNR. O va avea?
Nu cunosc cazul.” Desigur nu stia ca doar Becali nu a platit consultanta lui Mucibabici, finul lui Isarescu.

“Banca Transilvania – atacul informatic seamana ca doua picaturi de apa cu cu cel din 2000 asupra BCR, dar acum mass-media a fost mult mai matura” Banca Transilvania a fost ajutata cu 100 milioane de euro de catre Isarescu, in afara normelor BNR valabile in acel moment.

Linkuri amuzante cu declaratiile mincinoase ale lui Isarescu. Ca sa nu vorbeasca bancile privind ce facea in realitate Isarescu si cum a aruncat economia in recesiune, Cinteza a trimis echipele de control inopinat in bancile ostile.

https://m.romanialibera.ro/opinii/interviuri/guvernatorul-bnr–mugur-isarescu—vad-inca-7-ani-de-crestere-economica–114728

http://mobile.hotnews.ro/stire/4778598

https://m.adevarul.ro/news/eveniment/isarescu-impactul-crizei-financiare-internationale-romaniei-limitat-1_50acc5377c42d5a66389ac16/index.html

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

0 Comentarii

COMENTEAZA