Isarescu are valoare si exista

27 august 2016 • General

Cel putin asta rezulta daca aplicam logica stramba pe care o serveste Isarescu intr-un nou exercitiu fortat de relatii publice, la Alba.

Isarescu are valoare.

Daca nu ar avea valoare, nu am plati pana la 40 de mii de euro pe luna pe el plus alte beneficii, doar ca sa ne genereze teorii ale margelelor finaciare.

Asta rezulta din expunerea de motive pentru care Statul Roman nu primeste nimic pe aurul de la Londra dar mai si pe plateste pe acest serviciu.

Nu primeste nimic si plateste pentru ca asa aurul are valoare. Aurul tinut in tara nu ar avea valoare. Atatea banci centrale nu il cred pe Isarescu, dar asta nu conteaza ca poate nici aia nu au valoare.

Deja s-a format o coada in fata la BNR, de romani care doresc sa primeasca aurul ala fara valoare care se afla inca in tara si sa fie si platiti pentru ca il iau acasa.

“Pentru ca multa lume considera ca e ceva necurat aici, de ce BNR tine aurul la Londra. Pai, aurul este parte din rezerva noastra internationala. E rezerva internationala. Nu e rezerva interna. Toata rezerva internationala a unei tari se tine in exterior, ca de-aia se numeste rezerva internationala. Cei 32 de miliarde de euro, 37 de miliarde echivalent de dolari, nu-i tinem in tara. Daca i-am tine in tara nu ar avea absolut nicio valoare. Nu ar asigura stabilitatea. Ii tinem in conturi in strainatate. Asa se tine”, a declarat guvernatorul BNR.

Link aici http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/21250214

Cum rezulta din informatiile din linkurile atasate opiniei “Aur: BNR ar fi Bundesbank daca Isarescu nu ar fi prietenar cu Vacaroiu?”,
la NY nu ar costa nimic pastrarea rezervei, Isarescu a uitat sa faca audit fizic la rezerva de aur, doar jumatate este pastrata in exterior, pana in 2006 Romania a reusit sa obtina bani din rezerva de aur tinuta afara , deci pana in 2006 Nu avea valoare nici aurul tinut de Isarescu in strainatate.

Pe logica lui Isarescu, acum ca Germania repatriaza aurul intrebam: va ramane aurul lor fara valoare? Va intra Germania intr-o criza imediata prin necredibilitatea detinerii de rezerve? Aurul Germaniei a fost pana ieri international cu valoare si acum la repatriere devine national si fara valoare? Chiar asa de nepriceputa sa fie Bundersbank?

Link aici http://lucianisar.com/uncategorized/aur-bnr-ar-fi-bundesbank-daca-isarescu-nu-ar-fi-prietenar-cu-vacaroiu/

Isarescu exista si cat mai este timp, trebuie clonat iar desigur daca nu ar exista ar fi trebuit inventat!

Sa livrezi atata auto-laudatio intr-un singur discurs, considerand ca toata audienta de la Alba a stat toata viata fara televizor, este o performanta!

Isarescu a iesit la Alba in fata unor martori sa poata sa faca poze cu el.

Exact in acelasi mod, aducand 20 de jurnalisti la BNR, a incercat sa amageasca opinia publica ca tot aurul exista in tezaurul BNR si ca nu este nimic tinut in strainanate acum aflam cu seninatate ca si ala era un exercitiu de imagine si ca ultimul transport de aur in strainatate fusese efectuat in 2002. De atunci nici o vorba pentru ca nu a mai intrebat nimeni.

“VIDEO Guvernatorul Isarescu: Tezaurul exista integral in subsolurile BNR. Zvonurile cum ca am fi scos aurul din tara sunt foarte periculoase”

Link aici http://m.hotnews.ro/?extid=7549859

In realitate Isarescu are valoare si exista pentru ca pana acum Parlamentul Romaniei si Curtea de Conturi a Romaniei a avut alte prioritati si nu l-au cautat.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

21 Comentarii

EK
27-08-2016 la ora 8:57 am

@Lucian Isar
la ce se refera aceasta fraza? “constituirea, utilizarea si gestionarea fondurilor speciale si a fondurilor de tezaur”

Lucian Isar
27-08-2016 la ora 9:01 am

E un citat din legea Curtii de Conturi a Romaniei.

George
27-08-2016 la ora 9:01 am

Baaa, nebunule! Ai innebunit cu 40k/luna ai lui Isarescu! Tocmai ti-a zis ca are 13601. Ai dovezi tu ca are 40k? Ai capiat dreaq de tot! Mai lasa-ne, Luciane, ca ne-ai plictisit teribil! Sa-ti fie rusine!

EK
27-08-2016 la ora 9:08 am

@Lucian Isar
nu reușesc sa il găsesc in conținutul l 94! sigur e de acolo?

@George
27-08-2016 la ora 9:11 am

Ioana Munteanu cât câștiga in BNR?

BF
27-08-2016 la ora 9:41 am

@George
Asa au zis si ca a fost atac in 2008, asa au zis ca au deschis Muzeul Tismana, asa au zis si ca rezerva de aur nu este in exterior, etc si nu a fost nimic adevarat.
De tembelism se trateaza lumea medicamentos la doctor, nu la Blog.

@George
27-08-2016 la ora 9:47 am

Ioana Munteanu cât câștiga in BNR? e cumva in postnatal? tot in parteneriat domestic?

Gigel
27-08-2016 la ora 9:50 am

Lucica asa e cum zici in titlu Isarescu are valoare si exista, tu n-ai si nu existi! Dar poate daca te cauta un pic DNA o sa existi si tu. Nu dispera! Deci cum e cu Chevron?

Costin
27-08-2016 la ora 9:53 am

Isărescu bate câmpii cu gratie, deh varsta, contrar intereselor României! Aurul unei tari oferă credibilitate, însă, înainte de orice, are o funcție economică pe care o poți valorifica numai dacă poți dispune de acel aur oricând, dacă îl ai in buzunar.
Iar minciuna ca rezerva tarii poate fi vizualizata în sistemul de conturi doar dacă stă în altă tară e de Toma Caragiu .
Adica Tovarase Isarescu! dacă Tanzania ar vrea sa isi aducă rezerva de aur si rezerva valutară în România, nu ar mai fi vizibilă în “sistemul de conturi”?

Pop
27-08-2016 la ora 10:12 am

Isărescu este mare consumator de cultura si arta. La Alba parca a fost o mini cântarea Romanei.
In perioada 3-4 septembrie are loc festivalul județean “Zilele orașului Strehaia”. Sa speram ca ajunge si acolo ca sa explice locuitorilor cum sta treaba păstrarea aurului in siguranță,

BF
27-08-2016 la ora 10:20 am

@Gigel de Dargasani.
Isarescu are valoare pentru ca momentan are imunitate. Este o chestiune temporara si in curand DNA il va face Starul Absolut al dosarelor… deci megi si pupa repede varful condurilor cu cioc ca sa nu pierzi ultimul pachet de favoruri emise din banii natiunii.

Adrian V
27-08-2016 la ora 11:46 am

http://www.petitieonline.com/pedeapsa_cu_inchisoarea_pt_atacarea_reputatiei_bnr

De mai bine de o lună de zile, Banca Națională a României este supusă zilnic unui tir de acuzații reluate cu obstinație, rupte de realitate și menite să ducă la confuzie si pensionarea celui mai bun cetățean al României, erou național, dr. acadm. pres. ing.col (R) Mugur Constantin Isarescu.

Banca Națională a României este oricând pregătită să răspundă la orice întrebare legitimă şi coerentă despre activitatea sa.

Pe acesta cale, Banca Națională a României solicita introducerea pedepsei cu închisoarea pentru atacarea reputației BNR.

In opinia Bancii Naționale a României atacarea reputației se realizează prin: formularea de întrebări si opinii ilegitime constând in: solicitarea de transparenta, comunicarea veniturilor angajaților BNR, incercari de spargere a secretomaniei, publicarea de date referitoare la afacerile oculte ale șefilor din BNR, solicitări de date referitoare la rezerva de aur, articole despre flota auto, critici la adresa consilierilor aparatului de lucru al conducerii Bancii Centrale, crearea de bancuri cu Isărescu, atacarea ginerelui tovarășului guvernator, propuneri de introducere a concursului pe posturi in BNR, defăimarea lui Nicolae Ceaușescu, reclama negativa la adresa vinului de Dragasani, promovarea legii darii in plata, discuții despre francul elvețian, orice referire despre băncile care au dat faliment in România (in special Bancorex), orice referire despre CEC si Ghetea, contestarea performantei unicat.

*In funcție de riscurile reputationale identificate de colectivul de specialiști din BNR si de complexitatea atacurilor lista se va completa.

Propunem o aplicarea unei pedepse intre 1-3 ani si supravegherea cu Volga neagra pe o perioada de 2 ani după executarea pedepsei.

Tentativa se pedepsește.

Piperea
27-08-2016 la ora 3:09 pm

Ia uite Lucica:

Guvernatorul BNR a explicat că Bundesbank și-a repatriat o parte din rezerva de aur din care avea 90% la Federal Reserve în Statele Unite, reducând-o la 60%.

”Noi avem deja 60% în exterior, 40% în interior. Bineînțeles că putem să o aducem în interior. Atunci rezerva de aur adusă în interior devine rezervă internă. Am vrut să atac acest subiect pentru că multe trăsnăi se aud în societatea românească astăzi și ele sunt vânturate uneori fără motiv”, a conchis Mugur Isărescu.

Cica si bundesbank are 60% afara. Na, dracie, ti-a cazut argumentul principal pe jos! Ai grija cand te-apleci!

Lucian Isar
27-08-2016 la ora 3:26 pm

Vad ca incurca informatia pe care o prezint in varianta originala prin link-urile atasate la articole.

AristotelCostel
27-08-2016 la ora 3:27 pm

@Adrian V

Reputația BNR-ului e legată direct de reputația lui Isărescu.

Unde ar fi fost România astăzi dacă BNR ar fi fost transparentă când a falimentat sistemul bancar românesc?
Unde ar fi fost România astăzi dacă BNR ar fi avertizat românii să nu-și depună economiile în jocurile piramidale organizate de către cei care au falimentat sistemul bancar românesc?
Unde ar fi fost România astăzi dacă BNR nu era secția financiară a Securității și nu asigura continuitate sistemului comunist?

@piperea
27-08-2016 la ora 3:34 pm

Minte! Isarescu e neserios

Ek
27-08-2016 la ora 3:46 pm

2010
VIDEO Guvernatorul Isarescu: Tezaurul exista integral in subsolurile BNR. Zvonurile cum ca am fi scos aurul din tara sunt foarte periculoase

Mugur Isarescu a reafirmat faptul ca tezaurul Bancii Nationale exista integral, dorind astfel sa combata zvonurile aparute in media potrivit carora Tezaurul a fost scos din tara. “Am chemat circa 20 de sefi de publicatii si i-am dus in sala cu Tezaurul, lasandu-i sa il atinga fizic si sa spuna “Este!”, ca in poezia aceea. Eu inteleg ca oamenii se mai indoiesc uneori si ca nu cred intotdeauna ceea ce li se spune, dar zvonurile cum ca BNR ar fi scos Tezaurul din Romania sunt extrem de periculoase.

2016
Isarescu: Inducerea neincrederii in rezerva de aur a BNR reprezinta defaimarea Romaniei

Mugur Isărescu a mai spus că toată rezerva a unei ţări se ţine în conturi din străinătate, inspirând astfel credibilitate, şi că de aceea românii pot să facă plăţi, fără problemă, oriunde în lume.

”Şi pentru că multă lume consideră că e ceva necurat aici, Banca Naţională ţine aurul la Londra, păi aurul este parte din rezerva noastră internaţională. E rezervă internaţională. Nu e rezervă internă. Toată rezerva internaţională a unei ţări se ţine în exterior, că de aceea se numeşte rezervă internaţională. Dolarii, cei 32 de miliarde de euro, echivalentul a a 37 de miliarde de dolari, nu îi ţinem în ţară. Dacă i-am ţine în ţară, nu ar avea absolut nicio valoare. Nu ar asigura stabilitate. Îi ţinem în conturi în străinătate, aşa se ţine”, a mai declarat Isărescu.

Baltazar
27-08-2016 la ora 3:55 pm

bnr începe sa semne din ce in ce mai mult cu cnadnr.

Fyi
27-08-2016 la ora 7:24 pm

Dle Isar puteti sa-l interpelati pe dl Isarescu cu 2 intrebari : unde s-a nascut tatal domniei sale ( si eventual numele la nastere) si daca dl guvernator a fost in decembrie 1989 cu Ceausescu in Iran. …..

Olti Gjomema
01-09-2016 la ora 3:46 pm

Dear Sir /Madam,

I was not able to speak on the phone regarding construction of manufacturing plant for Yosung tire and airbags in Romania.

I am an analyst in the construction industry and I was very much interested in the construction of industrial establishments in Romania. I am aiming to write a report looking at construction and the role it play in the regional development, my method will be to aggregate qualitative data and look at all the skills needed to carry out the work.

In order to quantify this I wanted to see if I can possibly have some project information:

1. Which city is this project based in?
2. When is construction expected to start and finish?
3. Which company is the contractor and architect?
4. For more information: http://www.romania-insider.com/hyosung-plans-usd-150-mln-tire-and-airbag-factory-in-romania/57708/

Timetric is a company that does analytical work in the construction industry at a global level. We are a leading provider of intelligence for the global construction industry supplying project, industry, market and company intelligence.

Yours sincerely

Olti Gjomema

3relevance
13-01-2022 la ora 12:36 am

1sunless

COMENTEAZA