Informalele cu presa ale lui Isarescu si cum apar intoxicarile in media

24 noiembrie 2016 • General

Este neplacut sa imbratanesti urat.

In timp ce Jean Claude Trichet era moderator de panel pe teme de finante si economie la Doha, Isarescu baga presa in informala la Sinaia.

Trichet primeste respect de la participanti, Isarescu imparte vin si fursecuri sa ii fie preluate intoxicarile.

Prin informalele de presa si promisiunile de ajutor aferente pentru obedienti, Isarescu manipuleaza si introduce zvonuri in piata.

Un caz scoala de manipulare este povestea cu atacul din 2008.

Aceasta a fost orchestrata de anturajul lui Isarescu si pentru a ascunde finantarea campaniei electorale prin manipularea cursului.

Isarescu a scos neinspirat sau premeditat lichiditatea din piata aruncand Romania in recesiune adanca.

Conturile in marja au avut margin call. Au pierdut banii nu datorita impactului variatiei cursului de schimb ci datorita saltului dobanzilor.

La presiunea finantatorilor de campanie fie direct fie indirect prin Basescu, Isarescu a trebuit sa gaseasca un vinovat pentru faptul ca nu a livrat conform promisiunii.

Initial a acuzat 3 banci straine. Cand acestea i-au transmis ca poate isi doreste sa inceapa sa scrie despre actiunile lui daca mai face acuzatii false, Isarescu a schimbat strategia.

Isarescu a chemat la BNR in octombrie 2008 (nu la Sinaia ca acum) o informala cu presa. In aceasta informala a aratat cu degetul catre bancile care trebuiau sa fie atacate de presa arondata astfel incat Isarescu sa iasa de sub presiunea “investitorilor”.

Imediat dupa informala respectiva au inceput atacurile in presa. Isarescu a dublat efortul si cu “autosesizarea” Consiliului Concurentei. Nu a mai contat rezultatul controlului.

Isarescu a reusit sa intoxice presa cu respectiva informala de presa.

Oricate informale de presa va face Isarescu, faptele nu se prescriu suficient de repede.

Este neplacut sa imbratanesti urat.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

7 Comentarii

Ek
24-11-2016 la ora 7:25 pm

Întâlnirile de la Sinaia se numesc “ședințe de educare financiara a presei” si au fost gândite după principiul “totul trece prin stomac”.

Vai...
25-11-2016 la ora 8:29 am

Eu zic ca sa inebunesti de tanar e si mai neplacut. Invata totusi sa scrii romaneste, nu ” imbatrani” analfabet.

Dan Pop
25-11-2016 la ora 9:22 am

Domnule! ești cârcotaș!
Nu înțelegi! La BNR se fac evenimente de o importanta economica deosebita pentru Romania.
De exemplu: in sediul BNR este expusa “Cumințenia Pamatului” sau! sub antenat supraveghere a BNR se lansează opere ale unor criminali.

http://www.activenews.ro/prima-pagina/Ati-cumpara-o-carte-scrisa-de-omul-care-a-spus-ASTA-in-direct-in-1989-Mugur-Isarescu-ar-face-o…-25670
https://www.youtube.com/watch?v=GEoCISGQhww
https://www.youtube.com/watch?v=jp02KojXhCc&feature=youtu.be

Joac-o p-asta Vasilescule!

AristotelCostel
25-11-2016 la ora 5:54 pm

@Steve Vai

Ai legat două cuvinte ca ultimul agramat legându-te de un typo. Înnebunești la fiecare articol. Eu zic casă. Tu, slugă penibilă.

Vai...
26-11-2016 la ora 2:46 pm

Ce sa fac si eu mai Costele? Ii zic omului ca are nevoie de ajutor de specialitate ca asa s adevaratii prieteni cand constata simptome obsesiv compulsive.

[…] sau sa ia in derizoriu condamnare comunismului de catre Presedinte, de catre Statul Roman. Ca in continuare sa fie trecute sub tacere crimele comunismului si criminalii care le-au comis. Este […]

3forbidden
12-01-2022 la ora 10:21 pm

1unprotected

COMENTEAZA