Guvernatorul Isarescu, persecutat 26 de ani

9 august 2016 • General

Cand investesti 26 de ani in manipularea unui popor, nici tu, nici propaganda nu mai sesizeaza ce este un demers legitim de transparenta si intrare in legalitate si ce este persecutie.

Andrei Plesu scrie in”Noi victime ale persecuţiei politice ”

“Infractorul o poate ţine langa oricît cu declaraţii ţepene despre inocenţa proprie. Nu el decide dacă e vinovat sau nu. Ei bine, la noi („ca la nimenea“) a devenit curent discursul feciorelnic al călcătorului de lege: el nu e vinovat; e bun, brav şi curat. Se transformă deci, cum se spunea pe vremuri, din acuzat în acuzator. L-ai prins cu mîna în buzunarul tău? E o înscenare, pe care ai pus-o la cale din simplă duşmănie (politică). El îţi pipăia portofelul ca să vadă pînă unde mergi cu mîrşăvia. Ştie că eşti parte a unui sistem care conspiră la evacuarea lui. De ce? Fiindcă e un adversar redutabil, fiindcă e hiper-competent, fiindcă e iubit de popor, fiindcă n-ai cum să-l agăţi altfel decît prin malversaţiuni crase. Pe scurt: e bun, e prea bun. Prea ca la ţară…”

Link aici http://m.adevarul.ro/news/politica/noi-victime-persecutiei-politice-1_57a82eb35ab6550cb891999d/index.html

Guvernatorului Isarescu i se cere in mod transparent si public sa intre in legalitate comunicand fara echivoc si fara raspunsuri trunchiate, urmatoarele:

1. Cat este venitul lunar, potrivit declaratiei de avere pe care este obligat de lege sa o depuna la ANI?

– aceasta informatie va dovedi cu cat au crescut veniturile Guvernatorului Isarescu in timp ce sustinea taierile de salarii si pensii in 2010
– cu cat a crescut venitul in 2013, exact inaintea varstei de pensionare
– cat este pensia pe care este indreptatit sa o cumuleze cu salariul
– Justificarile, fluide si interschimbabile in functie de audienta, legate de decizii ale CA din 2000, interpretari halucinante ale conceptului de independenta a unei banci centrale or concurenta institutionala sunt tot atatea mostre de sfidari publice ale legii din Romania

2. In favoarea cui sunt cedate veniturile pe care ar putea sa le obtina Statul Roman din plasarea aurului din rezerva BNR, la Londra?

3. Licentele bancare acordate de BNR au fost date la pachet cu supraveghere partinitoare? – Cateva exemple aici http://lucianisar.com/uncategorized/licentele-bancare-si-supravegherea-bnr/.
– Bancorex nu este singurul fiasco de supraveghere a BNR acoperit din banii Romanilor (in cazul Bancorex fiecare plin de benzina timp de 10 ani a platit pentru frauda profesionist supravegheata).

4. Cat din profitul BNR din perioada 2008-2015 a revenit direct Guvernatorului Isarescu ca si bonus de participare la profit si indirect ca si cheltuieli de protocol pentru necesitatile acestuia?

– Aceasta informatie va dovedi daca a meritat suferinta din timpul crizei a companiilor romanesti si a persoanelor fizice cu credite in lei, penalizate or bagate in insolventa de dobanzile ridicate
– BNR a fost singura Banca Centrala din Europa care a mentinut dobanzile ridicate in criza
– Deficitul de lichiditate din criza a fost finantat de BNR la dobanzi ridicate, rezultand profitul BNR.

5. Care era necesarul de finantare de la FMI pentru Romania dupa cum reiesea din calculele BNR din primavara anului 2009 si de ce a acceptat BNR pentru Statul Roman o suma de 4 ori mai mare?

6. Minutele originale ale sedintelor Consiliului de Administratie al BNR (Nu versiunile succesiv refacute, dupa diferitele evenimente).

– In acest mod se poate vedea clar daca greselile de politica monetara si de credit ale BNR din perioadele pre-criza si de criza din Romania sunt rezultatul imposturii sau a neintelegerii profunde a dinamicii economiei romanesti.

Cateva intrebari simple la care Guvernatorul Isarescu poate decide sa raspunda or poate continua sa investesca in victimizare.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

9 Comentarii

ADRIAN
09-08-2016 la ora 1:37 pm

unul care propovăduiește teoria ARGUMENTULUI, dar ei NU aduc ARGUMENTE în susținerile lor.
Scrie Lucian Croitoru, 07 aug 2016, pe: http://opiniibnr.ro/index.php/macroeconomie/143-inlaturati-argumentul-din-discursul-public-si-veti-infiinta-republica-populara-romania pe

Oricare ar fi dimensiunea salariilor sau a veniturilor la BNR, ele sunt conform LEGII. Iar LEGEA e suficient de înțeleaptă pentru a înțelege că în BNR este nevoie de competența echivalentă cu cea existentă la nivel mondial, care nu se poate obține fără venituri adecvate. Mâine se vor folosi aberații pentru a ataca alte instituții, după cum va dicta logica populismului. Propovăduirea DISPREȚULUI față de ARGUMENT pe care o face populismul televizat va submina, treptat, toate instituțiile democrației.
Dispariția ARGUMENTULUI duce la dispariția limbajului comun cu ajutorul căruia descriem realitatea. La un moment dat, când ARGUMENTUL își va pierde total rolul reglator în dezbaterea publică, oamenii nu vor mai înțelege problemele reale cu care se confruntă societatea și le vor nega, acceptând doar ceea ce este facil.

EK
09-08-2016 la ora 8:59 pm

In mintea Guvernatorului & co reprezinta un atac mediatic o solicitarea de publicarea a venitul lunar.
La cum s-a prezentat in conferința de presa de ieri merita o inițiativa legislativa care sa limiteze venitul lunar al Guvernatorului.

Eugen
09-08-2016 la ora 9:26 pm

Nu era cazul sa citati din Plesu. Ala e un megaprofitor al tuturor regimurilor si un lingau al tuturor
presedintilor, mai ceva decat Isarescu.

Cetățean român
10-08-2016 la ora 12:51 am

Să cităm din noi românii …!!!!, AJUNGE CU ABUZURLE !!!. Legea este mai lege pentru unii și lipsește pentru alții , ori se aplică cu doa măsuri . Poate va amintiți de povestea cu. OCAUA LUI CUZA , oricum v-am prins cu ocaua mică . La cantitatea aia de bani încasată , noi românii așteptăm un nivel de educație superior , Aruncatul cu invective la adresa tuturor celor ce va cer să intrați in legalitate nu este o soluție . Românii vor să aibă instituții care respectă legea , transparenta totala , morală , respect . Pe smenuri fie ele trase si de bancheri , nu se mai poate . Au murit oameni in urma smenurilor , au părăsit țara tot in urma smenurilor , si asta deși toți au fost bine plătiți. ….. ..VA RUGAM NU NE MAI ABUZATI, NU ME MAI URMARITI , AU MURIT DESTUI , AJUNGE. !!!!. Lăsați copii in pace , au plătit destul părinții.

Cornel C
10-08-2016 la ora 4:16 am

cand se duce la culcare, Mugur Isarescu se uita in dulap si sub pat sa nu fie Lucian Isar.

Gheorghe RUXANDA
10-08-2016 la ora 1:49 pm

Domnule Isar,

Eram oarecum nedumerit de ce nu ati publicat mesajul meu de acum ~15 zile,
este drept anonimizat, despre oligofrenul si impostorul Mugur Isarescu, stapanul de facto al Romaniei.
Afland recent ca ati fost si doctorandul lui, nu mai sunt nedumerit. Traiasca masoneria si guvernul mondial!.
Evident, dvs. ca matematician si finantist “cantitativ”, aveati enorm de invatat de la aceasta otreapa masonica si
securista (ceausista).
Poate mai incercati cu doctoratul si la Daniel Daianu. Sau la “Misu” Negritoiu. Pentru ca toti
sunt “valori” exceptionale ale stiintei economice (moderne) romanesti. Cu cel mai inalt “grad”.

Salutari si doamnei Alina (asa, ca din partea unui liberal adevarat si nu “facut”; pentru ca eu am
fost printre primii 100-150 de liberali din Romania – inca din primele zile ale lui Ian 90 si fara a fi
“infiltrat”, cum se purta si atunci, dar mai ales acum, insa doar cateva luni, pana cand m-am
lamurit ce este si ce va fi cu acest partid)!

Sa auzim numai de bine!

Prof. dr. Gheorghe RUXANDA
Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica

gheorghe
16-09-2016 la ora 9:36 am

http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1727670-masonii-conduc-judetul-sibiu.htm

no comment..!!! anul de gratie 2005 , cati ani trebuiesc unui stat si unor institutii sa ia masuri? alooo statul abstractizat de unii cioc cioc e cineva acasa?

RecenziiReale
23-10-2017 la ora 10:13 pm

Acestea sunt ingredientele care apar pe siteul oficial ca facand parte din compozitia cremei Hondrocream. Le-am dat copy paste exact asa cum sunt prezentate pe siteul oficial al cremei. Mi-as fi bucurat sa gasesc un prospect Hondrocream in care sa fie prezenta lista completa de ingrediente sa verific toata lista.

Daca intentionati sa cumparati crema Hondrocream si sunteti alergici la anumite substante, sfatul meu este ca atunci cand va suna sa confirmati comanda, sa cereti sa vi se confirme ca Hondrocream nu contine substanta la care sunteti alergici. Daca o contine, nu are rost sa va mai complicati deoarece cel mai probabil nu veti putea folosi Hondrocream. La fel ca si Arthrelix, Hondrocream este o crema care promite multe, poate prea multe data fiind natura sa. Atunci cand vorbim de probleme ale articulatiilor, nici multe din tratamentele consacrate si procedurile medicale nu sunt atat de sigure precum da Hondrocream impresia ca ar fi, iar prin sigure ma refer la rezultate, bineinteles.

Eu personal sunt destul de confuza in ceea ce priveste Hondrocream. N-am suficiente informatii sa o recomand insa nici sa nu o recomand. Tinand cont de cele scrise mai sus despre Hondrocream, daca as fi pusa in situatia in care sa o folosesc, cel mai probabil as incerca sa discut cu un medic specialist dar in acelasi timp si cu alte persoane care au folosit Hondrocream si-mi pot da o parere sincera.

Daca te numeri printre persoanele care au folosit crema Hondrocream, nu ezita sa scrii cateva pareri despre ea. http://recinziireale.com/medicamentul-hondrocream-romania-pareri-ale-pacientilor-posibilitatea-cumpararii-din-farmacii.html

1continent
13-01-2022 la ora 12:14 am

2graduate

COMENTEAZA