De ce este considerat Isarescu un bun specialist?

15 octombrie 2016 • General

Nu pentru ca face poze cu personalitati la BNR. Stiu toti cat costa sa aduci pe bani publici un vorbitor in Romania. Au vazut toti la Ponta cu Blair care este circuitul prin apropiati prietenosi.

Nu pentru ca l-a invins Iliescu pe Nastase in revalidarea la BNR a lui Isarescu. Stiu toti ca pe algoritmul de impartire a tarii intre cei 2 trebuia sa ii dea ceva si lui Isarescu pentru ca l-a sicanat pe Stolojan in campania electorala prezidentiala si i-a permis lui Iliescu sa intre in turul 2 cu Vadim.

Motivul pentru care Isarescu este considerat bun specialist este acela ca l-a convins pe Basescu sa ii dea o medalie dupa ce i-a bagat tara in recesiune si l-a convins sa isi asume taierea de pensii si salarii desi nu era necesara.

Seniorilor din politica le era putin teama de sistemul pus la punct de Basescu si chiar au crezut ca este bine informat cel putin legat de potlogariile facute de ei in grup organizat sub protectia Curtii de Conturi.

Cand au vazut ca unul de al lui Iliescu reuseste sa il convinga pe Presedintele Romaniei Traian Basescu nu doar sa se afunde politic prin taierea ne necesara a salariilor si pensiilor dar sa ii mai si dea o medalie, seniorii din politica l-au considerat pe Isarescu drept bun specialist.

Iliescu si Nastase s-au simtit la pachet razbunati pentru stresul resimtit cat a fost Basescu presedinte.

ETICHETE: , ,

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

9 Comentarii

radu
15-10-2016 la ora 6:16 am

:))) Persuasiunea e totul :))) Perceptia bate realitatea zicea cineva :))))

Lucian Isar
15-10-2016 la ora 6:41 am

26 de ani de propaganda fara limita de buget te face sa crezi ca levitezi

[…] sau poate si mai rau! Dimpotriva, Stalin – cel putin pana cand Hrusciov i-a aratat abuzurile (sa nu uitam ca si acum, in Rusia, sunt multi nostalgici chiar dupa Stalin) – era baiatul bun, […]

Motanul Incaltat
16-10-2016 la ora 10:47 am

Domnule Isar, vorbiti de “Iliescu si Nastase”, dar Presedintele Iohannis e de 2 ani in functie si n-a facut nimic, cel putin in privinta asta, a BNR-ului. N-am auzit din partea domniei sale vreun comentariu la adresa politicilor BNR. De asemenea, Guvernul Ciolos = Dezastrul Total 🙂 , nu mai vorbesc de oameni gen Raluca Pruna cu afirmatii care ies din comun, care socheaza, asta ca sa nu spun: de-a dreptul ciudate, nu mai vorbesc de esecul Cuminteniei Pamantului, apoi cel legat de fondurile europene… Eu sunt de acord cu Dvs. ca Presdintele, partidele politice, Primul Ministru ar trebui sa aiba puncte de vedere cu privire la BNR, la politicile sale. Pentru ca, intr-o atare situatie, nu putem fi siguri ca un astfel de lucru – “Cand au vazut ca unul de al lui Iliescu reuseste sa il convinga pe Presedintele Romaniei Traian Basescu nu doar sa se afunde politic prin taierea ne necesara a salariilor si pensiilor dar sa ii mai si dea o medalie, seniorii din politica l-au considerat pe Isarescu drept bun specialist.” – nu se va putea intampla din nou.

Lucian Isar
16-10-2016 la ora 10:51 am

Momentele in care se intromisioneaza politicul este cel de alegere al CA ului BNR
Nu a fost un astfel de moment in acest mandat

Intre alegeri puterea de santaj asupra politicienilor se muta la BNR independent

Lucian Isar
16-10-2016 la ora 10:58 am

Guvernul momentan nu are expertiza necesara si se complace in a evita subiectul politicilor de credit BNR

Motanul Incaltat
16-10-2016 la ora 11:10 am

D-le Isar, cum nu are “expertiza necesara”? Aceasta “expertiza necesara” sunteti Dvs., Dl. Citu, Dl. Moisa Altar s.a. pentru ca eu cred ca avem excelenti specialisti si nu doar in domeniul economic. Si atunci cand va avea “expertiza necesara”? Si chiar asa, nici celelalte guverne n-au avut “expertiza necesara”? E deplorabil atunci: deci noi avem specialisti de prim rang, avem oameni care au invatat la prestigioase universitati din Occident, SUA, dar, in Guvern, n-avem “expertiza necesara”… E aiurea rau de tot!!

lucian isar
16-10-2016 la ora 1:30 pm

mentin exprimarea: nu are expertiza necesara

3exhalation
13-01-2022 la ora 1:58 am

2division

COMENTEAZA