De ce e Dragnea PSD suparat pe CA BNR pus tot de PSD? Tehnica “dusmanului fals”

25 aprilie 2018 • General

Ultimul Consiliu de Asministratie al BNR a fost numit de PSD in iunie 2014, in momentul intrarii in pensie a lui Manole Isarescu, cu 5 luni inaintea expirarii mandatului.

Isarescu probabil ca numeste numirea lui anticipata o decizie prudenta data fiind incertitudinea de la acea data privind rezultatul alegerilor prezidentiale din 2014, pe filozofia ce l-a ghidat in activitatea de la BNR “ce e in mana …”.

Membrii CA BNR sunt fie PSD Iliescu, cum e Isarescu pe care nici macar Nastase nu a putut sa il schimbe dupa favorul facut lui Iliescu in alegerile prezidentiale din 2000, fie PSD Ponta.

Daca sunt toti din CA BNR numiti de diferite tentacule din PSD de ce joaca Dragnea sceneta suparatului? Raspunsul consta in tehnica “dusmanului fals”.

Pentru ca ii convine sa aiba un dusman fals, creionat tot din piramida sustinuta de PSD in sinecuri.

Practic acopera intreg spectrul de la inflatia este manufacturata de Isarescu pana la inflatia nu are legatura cu BNR.

Mai sunt si unii care pica la fenta or la promisiunea unei cafele mai bune dar astia sunt minoritari. P. Basescu este cel care a suferit cel mai mult crezand in dihonia dintre diferitele tentacule PSD care ii dadeau binete, taind salariile ca unica solutie la sugestia lui Isarescu.

Intregul teren este o sceneta acoperita de PSD Dragnea si membrii CA BNR sustinuti acum tot de Dragnea PSD. Daca nu ar fi asa Isarescu ar fi zburat deja inainte de terminarea mandatului pe modelul Negritoiu, sprijinit pana la un punct tot de PSD Ponta dar probabil la mana a doua.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

1 Comentariu

[…] externa americana? In caz contrar apare ca Romania a facut in mod unilateral un astfel de gest. Si apoi ar insemna sa ne armonizam cu politica externa a SUA, dar nu si cu Raportul Departamentului de […]

COMENTEAZA