Cu precedentul Negritoiu, Isarescu se gandeste pe cine sa angajeze doar doar scapa …

22 ianuarie 2017 • General

Isarescu este pensionar din iunie 2014.

Cu o influenta asupra lui Ponta despre care poate ne va vorbi la un moment dat domnul Ghita daca il lasa domnul Maior, Isarescu a fost reconfirmat guvernator, cu 4 luni inainte de expirarea mandatului si desigur nu inainte de a se asigura ca isi ia prima de pensionare de 114 mii euro.

Eliminarea lui Negritoiu de la sefia ASF ii creeaza cosmaruri lui Isarescu. O noua conducere la BNR inseamna si un audit revelator.

Lumea se schimba si protectiile lui Isarescu, lasate de Iliescu, au chiar ele nevoie de protectii.

Caderea protectiilor lui Isarescu s-a accelerat cu incidentul Adrian Severin, cel care alaturi de Croitoru (nu acel Consilieru’ Croitoru de la BNR) se lauda cu recomandarea translatorului Isarescu catre echipa “pro-atlantista” a lui Iliescu.

Iliescu l-a protejat de toate atacurile pe Isarescu, de la cele din partea CDR (atunci cand l-au “citit” partenerii pe Magureanu, l-au citit si pe Isarescu) la cele din partea gruparii Nastase. Acum Iliescu are chiar el nevoie de protectie dupa evolutiile din dosarele Mineriadelor si Revolutiei.

Cei doi oameni ai lui Iliescu cu care Isarescu a trecut prin multe (inclusiv prin Bancorex si FNI), chemati si in Dosarul Mineriadelor, au de dat explicatii unul in cazul unor credite luate cu interventia lui Isarescu (plangere publica) iar altul in cazul protectiei asigurate pentru un club ce tocmai a ars.

Desigur cei 2 au dat o pasa urmasilor lor exact cum sugereaza si Ghita ca a patit.

Cei care au primit pasa au dificultati sa explice cum in numele protejarii Constitutiei Romaniei, vehiculele media finantate de la stat aveau “misiunea” de a injura Presedintele in functie al Romaniei si desigur de a il spala pe Isarescu. Sa fie dedulciri la lux si opulenta si agende paralele? Din acelasi “Independenta” CNA e flexibila la laptopuri noi.

Probabil cu aceste evolutii in calitatea protectiilor, informatiile despre multiplele dosare nu vor mai fi blocate in presa.

Pe cine va mai angaja Isarescu? Sau va da BNR noi contracte de realibilitare?

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

2 Comentarii

Traian
22-01-2017 la ora 9:42 pm

CE BINE CAND MAI IESE PUTIN CATE PUTIN,ADEVARUL LA SUPRAFATA. POATE INTR-O ZI, VA IESI SI SOARELE PE ULITA ROMANIEI, SCAPATA DE INTRUSI-TRADATORI DE TARA.Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Liviu Badea
24-01-2017 la ora 5:12 pm

2 intrebari: 1.Isarescu il angajeaza/propune, dpdv legal, pe seful ASF? Ce zice legea? 2.Considerati ca ar fi normal ca supravegherea bancilor private, in loc sa o faca BNR-ul, sa o faca ASF-ul? Cum credeti ca e mai bine, si cum e in alte state europene?
Scuze ca va consum timpul, dar nu sunt de specialitate.

COMENTEAZA