Cat costa exercitiile de imagine ale lui Isarescu daca Muzeul Tezaurului de la Tismana a fost deschis de forma?

15 august 2016 • General

50 de angajati incluzand conducerea superioara a BNR, 25 de ziaristi apropiati de BNR si alte zeci de invitati au avut placerea unei sindrofii la deschiderea de forma a Muzeului Tezaurului de la Tismana.

Transpare urma unei firme de Relatii Publice si Comunicare angajata de BNR direct sau indirect prin bancile supravegheate inca de la disputa, academica cu injuraturi, din jurul darii in plata.

Deschiderea Muzeului a fost facuta de forma pentru a evita raspunsul la intrebarea simpla: de ce BNR nu primeste nimic de zeci de ani pentru aurul dus la Londra. Veniturile lunare oficiale, sub semnatura, ale lui Isarescu sunt de miza secundara.

O conferinta de presa, poze, un ordin religios pentru contributii (din banii cui?), selfiuri regizate si o masa plina de … pilde si directii de actiune in comunicarea si manipularea publica.

Dovezile despre “regia” cu deschiderea Muzeului Tezaurului de la Tismana in plin scandal legat de aurul mutat de BNR la Londra abunda, aici

http://m.adevarul.ro/locale/targu-jiu/muzeul-tezaurului-tismana-inchis-vizitatorilor-fost-inaugurat-fast-guvernatorul-mugur-isarescu-mitropolitul-olteniei-1_57a872e15ab6550cb8939c64/index.html

si aici

http://www.gorj-domino.ro/turisti-dezamagiti-inaugurat-cu-surle-si-trambite-muzeul-aurului-de-la-tismana-e-inchis/

In 2010 Isarescu a procedat similar aducand 20 de ziaristi la BNR la o friptura si un vin de casa pentru a confirma ca tot tezaurul este in tara.

Evident era o minciuna recunoscuta de abia acum cateva zile. Dovada aici http://lucianisar.com/uncategorized/aurul-bnr-bnr-confirma-dezinformarea-din-2010-a-lui-isarescu/

Faimosul Muzeu deschis ca sa poata gasi Isarescu subiect de conferinta de presa si “bonding” este o simpla expozitie, departe de a putea fi acreditata drept muzeu.

Toate aceste operatiuni de Relatii Publice menite sa ascunda adevaratele probleme ale conducerii BNR sunt sustinute:
– din banii de buzunar ai lui Isarescu
-din banii “produsi” pe spatele economiei reale in criza sau
-pur si simplu din “emisiunea” de moneda a Statului Roman?

Curtea de Conturi a Romaniei controleaza la BNR, pana in prezent, doar “deconturi de vancanta”.

Abonare la articole

Poti introduce adresa de email mai jos daca vrei sa fii la curent cu ultimele articole postate pe LucianIsar.com

8 Comentarii

Mimi
15-08-2016 la ora 10:07 am

Curtea de Conturi a fost transformată intr-un cimitir al imbuibatulor cu deviza “”Proletari din toate partidele să fiti uniti””. Ia aruncați o privire de ansamblu !!!!.

cornel
15-08-2016 la ora 11:19 am

La inaugurare Isarescu s-a comportat precum idolul sau Kim Ir Sen beneficiind de sobor de preoți, comitet de primire, pâine si sare, aplaudaci, dispozitiv de ținut umbrela. Mai mult a falsificat istoria omițând intenționat să pronunțe numele celui care a dispus punerea la adăpost a tezaurul. Mareșalul Ion Antonescu este cel care a fost inițiatorul și coordonatorul acestei operațiuni!! si de care se foloseste Isarescu acum pentru a-și face publicitate.

Nasty
15-08-2016 la ora 2:15 pm

Uitați ca BNR mai are in gestiune si Arena Centrala de la BNR, baza sportiva lăsata in paragina intenționat de distinșii finanțiști.
Dupa cum spun ei….”Banca Nationala nu mai poate investi pentru ca suntem banca centrala, dar nici altcineva nu o poate face pentru ca noi suntem proprietarii. Suntem membrii ai sistemului european al bancilor centrale si putem investi efectiv doar in dezvoltarea acelor activitati care tin de activitatea de baza a bancii, de exemplu: intr-o cladire de perfectionare profesionala. Deci numai pe parte de pefectionare profesionala, adica sali de curs pe care le dotezi cu proiectoare, cu instalatii audio, traducere si asa mai departe”, spune Mugur Stet, director adjunct al Centrului de Pregatire din cadrul BNR”
Sigur muzeul de la Tismana figurează in actele de la BNR ca unitate de perfecționare profesionala.
Locația este pretabila pentru o serie de activități de perfecționare pentru angajati. De ex: curs despre politica monetara organizat in grota, team buliding in grota, curs de perfecționare in tehnicile de comunicare publica in grota….parca ar merge si o ședința de CA in grota.

[…] Pentru a masca discutia legata de cadoul oferit prin lipsa de remunerare pentru aurul de la Londra, Isarescu a regizat lansarea Muzeului Tezaurului de la Tismana. Despre falsa lansare am scris aici: http://lucianisar.com/uncategorized/cat-costa-exercitiile-de-imagine-ale-lui-isarescu-daca-muzeul-te… […]

[…] Pentru a masca discutia legata de cadoul oferit prin lipsa de remunerare pentru aurul de la Londra, Isarescu a regizat lansarea Muzeului Tezaurului de la Tismana. Despre falsa lansare am scris aici: http://lucianisar.com/uncategorized/cat-costa-exercitiile-de-imagine-ale-lui-isarescu-daca-muzeul-te… […]

[…] Pentru a masca discutia legata de cadoul oferit prin lipsa de remunerare pentru aurul de la Londra, Isarescu a regizat lansarea Muzeului Tezaurului de la Tismana. Despre falsa lansare am scris aici. […]

Lucian Isar
18-08-2016 la ora 2:43 pm

a amintit exemplul Albaniei din 1990. Acest exemplu cunoscut in toata aceasta perioada:

– Nu afecteaza randamentul obtinut pentru aur prin utilizarea instrumentului numit leasingul pe aur, instrument ce nu presupune un pariu pe pretul unciei; practic un imprumut
– Nu a impiedicat Romania sa faca ce a facut pana in 2006 cu Fortis, Morgan Stanley sau Nova Scotia Bank
– Nu impiedica Bundesbank-ul sa faca ceea ce face pentru fructificarea rezervelor de aur
– Nu justifica mentinerea la Londra a aurului de 10 ani in conditiile in care ne costa si nu mai producem nimic.

2rectify
12-01-2022 la ora 11:46 pm

3providing

COMENTEAZA